Star Micronics, furnizor mondial de echipamente pentru puncte de vanzare si tehnologie de emitere chitante digitale, colaboreaza cu furnizorul de software pentru gestiune in retail Vend pentru a oferi comerciantilor un revolutionar sistem de emitere de chitante digitale fara costuri suplimentare.

Star Cloud Services este alcatuita dintr-o suita de aplicatii de emitere a chitantelor digitale si de implicare a clientilor si este gratuita pentru toti comerciantii care folosesc echipamente Star Micronics cu software-ul sofisticat de gestiune POS si inventar Vend. Odata cu integrarea software-ului serviciul AllReceipts si cu lansarea recenta a functiei Micro Receipt din cadrul Star Cloud Services, comerciantii pot oferi clientilor chitante digitale, astfel ca pot reduce semnificativ costurile cauzate de consumabile.

Micro Receipt permite clientilor sa scaneze un cod QR tiparit in aplicatii ca AllReceipts sau Itemize, oferindu-le acces instantaneu la chitanta integrala pe smartphone. De asemenea, permite comerciantilor sa adune date informatii despre clienti, cum ar fi distribuirea unui sondaj in care cumparatorii sunt rugati sa-si prezinte impresiile despre un magazin.

Vend, in continuarea angajamentului asumat fata de retailerii independenti, a inceput recent o campanie de prezentare a retailerilor locali din Londra. Aceasta se va desfasura pe toata perioada lunii mai si se axeaza pe cresterea vanzarilor in retail cu ajutorul Vend, asa cum se prezinta in videoclipul referitor la magazinul Number Six. Castigatorul va primi un “Pachet de finantare retail” in valoare de 20.000 £, consultanta de la Vend si Albion Computers, iar de la Star un mPOP, un echipament ce imbina o imprimanta termica cu un sertar de bani.

Willie Naysmith, Director al Cloud Services din Albion Computers (distribuitor premium Apple pentru Londra si sudul Angliei), a declarat: “Vend este lider in ceea ce priveste integrarea serviciului de chitante digitale de la Star. Comerciantii mai mici beneficiaza de aceleasi instrumente pe care comerciantii mai mari, de cele mai multe ori, le considera implicite. Pentru Vend, RBTE 2017 va fi platforma ideala pentru a prezenta aceasta solutie complexa si gratuita unei game largi de comercianti cu amanuntul”.

“Suntem foarte entuziasmati sa avem si pe Vend in lista noastra de furnizori de puncte de vanzare care sustin AllReceipts”, a declarat David Salisbury, VP Sales and Marketing pentru Star Cloud Services. “Vend a devenit o alegere foarte populara de tehnologie POS pentru retailerii IMM. Cu aceasta noua solutie, oferim mult mai mult decat un serviciu de emitere chitante digitale. Oferim instrumente care sa contribuie la cresterea implicarii clientilor si capacitatea de a personaliza experienta clientilor, fara costuri pentru comerciant.”

“Am infiintat Vend pentru a oferi retailerilor mobilitate: software-ul nostru functioneaza pe iPad si colaboram indeaproape cu Apple pentru a ajuta comerciantii sa isi gestioneze afacerea din mers. Cu AllReceipts putem oferi acum o solutie si mai mobila”, spune Pierre-Emmanuel Perruchot de La Bussière, General Manager la Vend. “Personalul din retail va putea sa serveasca clientii direct in magazin si sa ofere o chitanta digitala direct pe smartphone, fara sa preia detaliile clientilor. Astfel, comerciantii pot accelera procesul de plata si sa ofere clientilor o experienta superioara de cumparaturi.”

Vend este compatibil cu urmatoarele echipamente StarMicronics: mPOP™, TSP100, TSP100IIIL, TSP100IIIW, FVP10, TSP700II, TSP800II, SM-T400i, SM-T300i, TSP650II, SM-S230i si SM-S220i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + three =