Daca treceti pe langa vechea piata din Spitalfields sau pe langa centrul comercial Boxpark din Shoreditch, in Londra, veti gasi food truck-ul Duck Truck de unde puteti cumpara mai multe specialitati pe baza de carne de rata. Ed Farrell, Director General, a creat aceasta afacere in 2012, ea fiind de atunci in continua crestere.

Ed a avut ideea de a intra pe piata de food trucks (rulote din care se vand specialitati culinare), iar ca antreprenor a vrut sa aduca ceva nou si unic pentru a atrage mai multi clienti. Prepararea pe loc a carnii proaspete de rata in rotiseria food truck-ului a fost ideea castigatoare. Datorita popularitatii mancarii stradale in UK, Duck Truck se extinde, de pe strazile Londrei pana in alte orase mari si la din ce in ce mai multe evenimente din UK.

Pe masura ce afacerea a crescut, au avut nevoie de tehnologii de retail fiabile care sa tina pasul cu aspectul mobil al companiei. Mereu in miscare si avand de-a face cu siruri de clienti carora le este foame, nu isi pot permite sa aiba probleme tehnice. Astfel cei de la Duck Truck au venit la Star Micronics pentru a achizitiona un sistem mPOS stilat si fiabil, optand pentru solutia mPOP™ care combina o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani.

mPOP de la Star are un pret mic, cantareste putin si economiseste spatiu, avand doar 10cm inaltime si 30cm latime, poate fi securizat usor sau transportat la sfarsitul programului. Deoarece etichetele ies prin fata, mPOP poate fi ampalsat sub tejghea, economisind la maxim spatiul. Functioneaza cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Apple iOS, Android si Windows, oferind astfel utilizatorilor o solutie versatila cu Bluetooth care poate utiliza o gama larga de software POS si sisteme de plata cu cardul. Datorita conectivitatii Bluetooth este folosit un singur cablu pentru operarea sistemului mPOP, iar display-ul LED va arata statusul conectivitatii cat si orice problema aparuta, de exemplu terminarea hartiei. Cu 4 porturi USB, mPOP va putea alimenta tablete, telefoane, scannere, etc.

Ed Farrell, Director General si fondator al Duck Truck declara: “Mi s-a parut grozava idea de a avea un sertar de bani compact care poate sa si printeze. De asemenea, mi-a placut stilul mPOP si l-am folosit cu succes din Noiembrie 2015. Economiseste spatiul si arata super!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 8 =