La TechXLR8 Expo 2017 (13 – 15 iunie, ExCeL, Londra), la standul CL410 din sectiunea Cloud & DevOps, Star Micronics va prezenta o gama larga de solutii de imprimare mPOS cu conectivitate Bluetooth si cloud utilizabile intr-o varietate de aplicatii si medii, de la puncte de vanzare ad-hoc la magazine, restaurante, cafenele, locatii fast food si logistica pana la taxiuri.

Experienta Star in integrarea hardware pentru domeniul in continua dezvoltare al platilor mobile, precum si API-urile si SDK-urile complexe puse la dispozitie permit dezvoltatorilor sa integreze cu usurinta aplicatii pentru Android, iOS si Windows in domenii precum retail, HoReCa, evenimente si plati in magazine.

Oferirea de conectivitate la orice nivel este o prioritate pentru companie, de aceea Star extinde seria TSP100futurePRNT™ cu o imprimanta POS care permite tiparirea de chitante si bonuri de pe dispozitive iPad, eliminand si nesiguranta conexiunii wireless in medii aglomerate. Pe langa compatibilitatea cu terminalele POS traditionale, TSP143IIIU se poate conecta direct la un iPad sau iPhone cu ajutorul unui cablu lightning pentru comunicare USB sigura. Astfel, sunt eliminate problemele obisnuite de configurare Bluetooth sau Wi-Fi/LAN, cele legate de sincronizarea dispozitivelor, infrastructura retelei, conectivitate etc.

Pentru gama solutiilor cu conectare in cloud, Star propune tehnologia CloudPRNT™, care furnizeaza conexiune la cloud pentru echipamentele de imprimare fixe si mobile. Prin intermediul unui server web, se poate tipari direct si sigur de la distanta pe orice imprimanta Star din lume, fara a fi nevoie de un terminal POS local sau de un PC. Solutia este ideala pentru aplicatiile POS cu conexiune in cloud, cum ar fi etichetarea de rafturi, click & collect, pentru HoReCa si livrari.

Imprimantele de etichete, bonuri si chitante Star TSP654II, TSP743II si TSP847II, precum si imprimanta pentru bucatarie SP700 pot fi usor imbunatatite si convertite in echipamente de tiparire la distanta cu conexiune in cloud prin HI X Connect. Montata pe modelele de imprimante compatibile, interfata HI X Connect ofera o varietate de optiuni de conectivitate si instrumente de dezvoltare care transforma orice imprimanta intr-o solutie valabila si pentru cerintele actuale, si pentru viitor. Conexiunile Wi-Fi, USB si Ethernet pot fi utilizate concomitent in baza unui sistem de “primul venit, primul servit”. Este de retinut ca imprimanta TSP654II HI X cu interfata incorporata este cloud ready.

Versatilitatea dispozitivului HI X Connect este imbunatatita de platforma gratuita pentru chitante digitale si de aplicatia AllReceipts™. Serviciul ofera posibilitatea de conectare la interfata imprimantei pentru a incarca automat toate imaginile corespunzatoare chitantele si bonurilor catre Star Cloud astfel incat clientii sa le poata descarca pe dispozitivul mobil prin scanarea unui cod QR generat automat, fara sa fie necesar sa ofere detalii personale.

Pentru lucratorii pe teren, Star a prezentat o noua imprimanta mobila dedicata aplicatiilor POS si de logistica. SM-L300 este usor de utilizat, datorita afisajului OLED, a conectivitatii Bluetooth 4 (BLE) si Bluetooth standard care ii permite sa fie asociata cu diverse dispozitive Apple iOS. Imprimanta este ideala pentru imprimarea de bonuri si chitante in magazin, pe teren, precum si de jurnale si rapoarte. SM beneficiaza de senzor optic (black mark), transmisiv si de sfarsit de hartie si poate tipari pe consumabile cu latimea de 76 mm.

SM-L300 bifeaza toate cerintele de mobilitate: se poate folosi prinsa la curea, acumulatorul asigura 41 de ore de functionare, se poate monta pe vehicule, se poate alimenta cu ajutorul unui cradle de 5 V amplasat pe suprafata de lucru sau chiar direct prin cablu micro USB.

Star este binecunoscuta pentru oferirea de suport software si pentru integrarea usoara a echipamentului hardware cu aplicatii sofisticate, cum ar fi browser-ul WebPRNT pentru imprimare direct de pe web si PassPRNT pentru transferul datelor imprimate.

“Domeniul POS se dezvolta rapid”, afirma Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA. “Pe masura ce cloud-ul si tabletele POS sunt tot mai populare si mai utilizate, Star a dezvoltat un portofoliu extins care raspunde acestor schimbari de piata, cu cea mai recenta tehnologie mPOS cu conectivitate la orice nivel”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − three =