Star Micronics, expert in instalarea de solutii kiosk modulare de imprimare, va prezenta o gama extinsa de echipamente la Kiosk Summit 2017, care se desfasoara pe 28 septembrie, in cadrul Business Design Centre din Londra. Solutiile Star indeplinesc cele mai sofisticate cerinte in materie de kiosk-uri, inclusiv performanta de imprimare, de aceea sunt preferate de nume cunoscute din retail si HoReCa, precum B&Q sau Premier Inn.

Cei peste treizeci de ani de experienta in industria kiosk-urilor si reputatia de fiabilitate demonstreaza ca Star are capacitatea de a integra expertiza si adaptabilitate in solutiile fabricate, astfel ca acestea sa indeplineasca cerintele individuale ale fiecarui client. Tocmai aceasta experienta si expertiza permit Star sa propuna clientilor unele dintre cele mai avansate solutii de imprimare pentru sistemele POS clasice si pentru cele mobile.

Star Micronics la Kiosk Summit 2017
Sistemele de imprimare Star au fost integrate intr-o gama larga de kiosk-uri de parteneri precum Evoke Creative si imageHOLDERS. Evoke Creative dezvolta solutiile digitale interactive incluse in kiosk-uri, sisteme de semnalizare digitala si de autoservire, precum si software utilizate in retail, HoReCa sau in biblioteci. Unii dintre cei mai cunoscuti utilizatori ai acestor solutii sunt McDonald’s, Travelodge si Debenhams.

imageHOLDERS proiecteaza si produce carcase pentru tablete, sisteme kiosk pentru iPad si solutii inovatoare de mPOS care faciliteaza o interactiune mai simpla si mai directa cu clientii, ajutand astfel la cresterea vanzarilor. Compania ofera solutii kiosk catre trei dintre cele mai importante case de pariuri din Marea Britanie si isi va prezenta terminalul de pariuri la standul de la Kiosk Summit.

Annette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA, afirma: “Suntem incantati sa participam la Kiosk Summit 2017. Alaturi de producatori de varf precum Evoke Creative si imageHOLDERS putem oferi solutii kiosk de tiparire care integreaza expertiza tehnica si designul creativ necesare in sisteme complexe utilizate pentru aplicatii diverse din domenii diferite.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − eight =