Shopwave, un binecunoscut furnizor de software, se va alatura producatorului international de imprimante Star Micronics la evenimentul Restaurant Tech Live, desfasurat la Londra, in perioada 26 – 27 septembrie. Prin aplicatiile dezvoltate, Shopwave ofera comerciantilor cunostinte aprofundate despre modul de desfasurare al activitatii in multiple locatii, prin centralizarea datelor in timp real, cu ajutorul unei aplicatii POS pentru iPad.

Solutia permite utilizarea celor mai noi tehnologii, inclusiv plati mobile, instrumente de management al cozilor si de gestionare live a comenzilor. Functia Stock/Inventory Management permite proprietarilor de afaceri sa gestioneze cu exactitate conturile pentru disponibilitatea produselor. Verificarea constanta si managementul furnizorilor confera siguranta functionarii eficiente a afacerii oricand. In plus, intreaga suita Shopwave Stock/Inventory Management este disponibila pe orice dispozitiv, prin intermediul platformei online. Utilizatorii se pot conecta de pe mai multe dispozitive si browsere pentru a vedea informatii actualizate despre starea locatiilor si pentru descarcarea de rapoarte.

Star Micronics si Shopwave la Restaurant Tech Live 2017
Vizitatorii standului Star Micronics vor avea ocazia sa testeze live cea mai recenta imprimanta lansata de Star, TSP143IIIU, cu interfata USB. Dispozitivul faciliteaza comunicarea simultan cu incarcarea unui iPad, iPod sau iPhone conectat direct, prin cablu lightning, spre deosebire de modul de comunicare anterior, fara fir. In consecinta, din perspectiva hardware, sunt eliminate dificultatile generate de crearea unei retele Bluetooth, Wi-Fi sau LAN, precum asociere, limitari tehnice, conectivitate etc. In acest moment, nu exista pe piata o imprimanta cu aceleasi caracteristici.

Dispozitivele iPad, iPod sau iPhone comunica direct cu imprimanta, similar cu modul de comunicare dintre o imprimanta cu un terminal standard si astfel comerciantii beneficiaza de fiabilitatea necesara volumelor mari de tranzcatii, precum si in mediile unde comunicarea wireless este dificila. Flexibilitatea conferita de utilizarea tabletelor POS alaturi de fiabilitatea terminalelor cu conectare prin cablu simplifica gestionarea unei infrastructuri alcatuita din numeroase imprimante aflate in diverse locatii. In plus, TSP143IIIU este o alternativa eficienta din punct de vedere al costului fata de variante Bluetooth sau Wi-Fi.

“Apreciem prezenta Shopwave la standul Star de la Restaurant Tech Live 2017, unde vom prezenta solutiile software oferite pentru imprimanta TSP143IIIU, dar si mPOP, o imprimanta Bluetooth care integreaza si un sertar de bani”, afirma Annette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA. Aceasta adauga: “Shopwave este printre primii furnizori de software care au integrat in aplicatiile dezvoltate imprimanta TSP143IIIU, oferind astfel comerciantilor oportunitatea sa foloseasca cea mai noua tehnologie POS, precum si siguranta unei conectivitati permanente”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + three =