In perioada 26 – 27 septembrie, in cadrul Restaurant Tech Live 2017, desfasurat la Londra, Star Micronics (standul 5151) va prezenta solutii inovative pentru punctele de vanzare traditionale si mobile, alaturi de parteneri dezvoltatori de software, precum AIR Regi/Quandoo, Emperium EPOS, intelligentpos by iZettle, Just eMenu, Nobly POS, Shopwave and SWOOPOS.

Star ofera o gama larga de solutii flexibile, care pot fi usor imbunatatite odata cu dezvoltarea sistemului POS utilizat. Star are expertiza si experienta pentru a oferi o solutii complexe sau simplificate, adaptate cerintelor din domeniul HoReCa. Un lider in domeniul sistemelor de vanzare POS traditionale si mobile, Star ofera clientilor precum McDonald’s, Premier si Costa Coffee cele mai recente solutii hardware cu si fara fir, precum si unele dintre cele mai bune solutii software de pe piata.

Star Micronics la Restaurant Tech Live 2017

TSP143IIIU, este o imprimanta desktop performanta, cea mai recenta adaugire la seria TSP100 futurePRNT™. Imprimanta comunica si alimenteaza concomitent echipamentele iPad, iPod sau iPhone conectate direct prin cablul lighting. Astfel, sunt eliminate problemele generate de securitatea scazuta a unei conexiuni wireless, beneficiati de flexibilitatea si economia de costuri oferita de utilizarea unei sistem POS mobil, pe tableta si profitati de fiabilitatea unui sistem POS standard.

Din punct de vedere operational, mentinerea conexiunilor corecte intre un numar mare de tablete asociate la dispozitive Bluetooth poate fi dificila. TSP143IIIU schimba aceasta stare de fapt. Se poate conecta atat la un sistem POS traditional, dar si direct la un iPad sau iPhone, prin cablul specific furnizat de Apple, spre deosebire de tehnologiile anterioare, care facilitau comunicarea exclusiv fara fir. Sunt astfel eliminate problemele de asociere, configurare si conectivitate frecvente din perspectiva hardware la conectarea prin Bluetooth sau Wi-Fi / LAN. In plus, solutia este eficienta si din punct de vedere al costului, o imprimanta USB fiind mai ieftina decat o versiune Bluetooth sau Wi-Fi.

Succesul folosirii echipamentelor Star alaturi de software dezvoltat de numerosi si diversi furnizori se datoreaza si atentiei acordate intocmirii de SDK-uri (software development kits), precum si a documentatiei oferite care simplifica integrarea. Multe din solutiile software existente pe piata functioneaza cu imprimanta TSP143IIIU, alte aplicatii putand fi usor integrate cu noul SDK cu orice echipament din seria TSP100. Aceasta serie se mentine in topul preferintelor clientilor de pretutindeni in materie de imprimante compatibile cu tablete POS, datorita modelelor care ofera o gama larga de posibilitati de conectare cu sau fara fir.

Deoarece Star pune accentul pe conectivitate, operatorii pot achizitiona azi o imprimanta Star TSP654II cu interfata standard, stiind ca pot adopta orice strategie de conectare in cloud pe viitor, prin simpla inlocuire a interfetei standard cu interfata HI X. Aceasta interfata se poate utiliza si pe alte modele Star, TSP743II si TSP847II, care tiparesc termic etichete si bonuri cu latimea de 80 sau 112 mm, precum si pe imprimanta matriciala SP700. Alternativ, imprimanta TSP654II HI X este deja echipata cu interfata care ofera conectivitate in cloud. Indiferent de varianta aleasa, veti beneficia de o solutie moderna, adecvata cerintelor de conectivitate si interoperativitate din domenii precum retail, logistica, HoReCa si, in special, pentru plasarea de comenzi online.

HI X suporta tehnologia Star WebPRNT™ pentru imprimarea in incinta prin aplicatii web si tehnologia Star CloudPRNT™, pentru imprimarea la distanta prin conexiune LAN sau dongle WiFi din aplicatii web sau direct de pe smartphone-uri.

Pentru cei care doresc o solutie POS all-in-one de tip tableta, Star ofera mPOP™, un echipament mobil care imbina o imprimanta Bluetooth cu un sertar de bani, de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime. Cu pachetul optional POPPack care include un stand de tableta alb sau negru de inalta calitate (sunt disponibile si alte culori) si o placa metalica, utilizatorii pot obtine o statie mPOS eleganta. Pe langa aspect deosebit, POPPack ofera pozitionarea flexibila si securitatea suplimentara necesare unei solutii mobile intr-un mediu de vanzare aglomerat. La sfarsitul zilei, statia mPOS poate fi transportata si depozitata in siguranta.

“Piata ospitalitatii se dezvolta rapid. Solutiile POS traditionale ocupa un rol foarte important, insa observam din ce in ce mai multe solicitari pentru solutii POS mobile, bazate pe tablete si conexiune Bluetooth. Star a dezvoltat un portofoliu extins care raspunde acestor schimbari de pe piata. In mod special, imprimanta TSP143IIIU permite operatorilor de orice dimensiuni sa beneficieze de cea mai recenta tehnologie pentru tablete POS, cu conectivitate sigura si permanenta”, afirma Anette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA.

O scurta istorie a Star Micronics
Fondata in 1947, compania Star Micronics este unul din cei mai mari producatori globali de imprimante, cu locatii de productie, echipe de marketing si de suport peste tot in lume. Cu peste 1900 de angajati si o cifra de afaceri de peste 250 milioane lire sterline, Star Micronics a dezvoltat un portofoliu vast de imprimante POS, care cuprinde imprimante termice, matriciale si mecanisme de tiparire pentru printarea de coduri de bare, tichete, bilete, chitante, bonuri si etichete. Mecanismele de imprimare produse de Star sunt incluse in kiosk-uri multimedia din diverse domenii comerciale. Produsele Star Micronics sunt disponibile la distribuitori din toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 14 =