Star Micronics isi confirma pozitia de lider pe piata lansand doua noi imprimante bluetooth pentru eitchete si chitante.

Piata mPOS este in continua miscare si evolutie, astfel ca cerintele sunt pentru imprimante din ce in ce mai mici, usoare si simplu de folosit, care sa poata fi purtate usor.
Star a creat doua produse de 58mm si Bluetooth 4.0, pentru prima data la nivel mondial fiind implementata o astfel de conexiune pentru imprimante, gandite pentru a se face utile in activitatile micului comerciant care isi doreste sa evolueze.

Super compacta si certificata MFi, imprimanta SM-S230i se conecteaza automat prin Bluetooth cu dispozitive mobile iOS, Android si Windows, fiind perfecta pentru cei permanent ocupati. Cu viteza 80mm/secunda SM-S230i este ideala in managementul cozilor, retail si hoReCa. Durata de viata a bateriei este de 13 ore si se incarca usor prin functia Drop-in&Print.

Varianta SM-L200 vine cu o viteza de 35mm/sec, fiind ideala pentru zonele unde aparatele sunt conectate in retea, fara sa fie nevoie de parole. Rezista la caderi de pana la 1.2m si are o durata de viata a bateriei de 13 ore.

Annette Tarlton, Marketing Director a declarat ca Star si-a dovedit inca o data pozitia de lider, fiind in permanenta la curent cu nevoile pietei si adaptandu-se de fiecare data cu succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =