Star isi extinde suita de instrumente software pentru a oferi solutii bogate in caracteristici care functioneaza mai bine decat software-ul POS existent, cu optiuni de economisire a energiei si a hartiei, cu instrumente de marketing puternice si usor de integrat. Aceste solutii vor fi expuse la standul Star (310) la expozitia Retail Business Technology 2016, care va avea loc la Olympia, in Londra, in perioada 9-10 martie.

PassPRNT™ – disponibila acum in App Store pentru iOS, aceasta este o noua aplicatie sofisticata pentru imprimante specializata in rezolvarea de probleme. Urmeaza sa fie disponibila in curand si pentru alte sisteme de operare. PassPRNT primeste informatii prin intermediul unei aplicatii iOS, cum ar fi Filemaker Go sau al unui browser web, inclusiv Safari sau Chrome si utilizeaza un sistem URL pentru a le tipari pe o imprimanta Star cu conectivitate Bluetooth. Aplicatia PassPRNT de la Star permite tiparirea pe imprimantele de birou sau mobile Star din orice browser web sau orice aplicatie care suporta sistemul URL. Este posibila tiparirea de pe orice dispozitiv iOS pe imprimantele Star cu conectivitate Bluetooth cu o singura selectare. Sistemul de operare poate face automat trecerea de la o aplicatie gazda la aplicatia PassPRNT, astfel aceasta devine un instrument apreciat si eficient pentru orice dezvoltator sau integrator de software.

Alte programe si instrumente de dezvoltare de la Star sunt:

ProxiPRNT™ – permite accesul de la distanta al perifericelor POS pe baza apropierii fizice de tableta sau dispozitivul smart utilizat, vanzatorul putand sa selecteze si sa tipareasca pe o imprimanta din apropiere, dar asigura si ca un sertar de bani se va deschide cand este solicitat de la distanta doar daca vanzatorul este langa el. Avand la baza tehnologie BLE (Bluetooth low energy), ProxiPRNT de la Star functioneaza pe dispozitive iOS si Android, este o solutie ieftina si flexibila si este un noua completare la SDK-urile Star pentru integrarea oricarei aplicatii mobile POS.

AllReceipts™ – functioneaza independent de software-ul POS al unui comerciant si fara setari speciale, serviciul de chitante digitale oferit de Star pune la dispozitia comerciantilor o cale rapida si gratuita de a-i oferi clientului o copie digitala a unei chitante, dar si informatii referitoare la comportamenul consumatorului si informatii rezultate din instrumentele de administrare. Initiata de chitanta tiparita in mod obisnuit, o copie digitala a chitantei este trimisa aplicatiei AllReceipts pe dispozitivul mobil al clientului, fara sa fie necesar un numar de telefon sau o adresa de e-mail. Chitantele pot fi solicitate o singura data, pe cand chitantele salvate pot fi vizualizate pe dispozitivul clientului dupa data sau dupa comerciant.

WebPRNT™ – Star ofera conectivitate imbunatatita prin intermediul acestei platforme. Fiind o solutie cu cost redus si flexibila la problemele de imprimare prin intermediul cloud sau web, WebPRNT permite imprimarea facila de chitante direct din aplicatii web prin intermediul browserului WebPRNT pe o imprimanta mobila Star sau printr-o interfata optionala tip “plug-in” pentru imprimantele POS de birou.

FuturePRNT™ – este disponibila cu seria TSP100 futurePRNT. Acest software gratuit da posibilitatea clientilor sa instaleze setari ample fara sa fie necesara scoaterea imprimantei din ambalaj. Toate setarile sunt pastrate pe calculator, eliminand necesitatea preconfigurarii propriu-zise a imprimantei, astfel economisindu-se timp si intretinere. Comerciantii pot crea chitante individualizate pentru a atrage atentia clientilor cu ajutorul instrumentelor Receipt Redesign si pot profita de caracteristicile de economisire a timpului si a hartiei.

StarPRNT Intelligence™ – Star a adunat toata suita de drivere pentru imprimantele conventionale intr-un singur produs software. Acesta permite configurarea de conectari si testarea pentru majoritatea imprimantelor conventionale de birou si de bonuri produse de Star.

Annette Tarlton, Director de marketing al Star Micronics EMEA, spune: “Suita extinsa si de varf de software si instrumente de dezvoltare a Star dovedeste angajamentul nostru pentru integrarea usoara, si ofera comerciantilor o comunicare imbunatatita cu clientii, instrumente puternice de informare si marketing”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − seven =