Star Micronics a anuntat oficial primirea certificarii Apple AirPrint pentru imprimanta termica de bonuri nou lansata Star TSP654II AirPrint. Este primul model de pe piata care primeste aceasta certificare.

AirPrint faciliteaza tiparirea wireless pentru utilizatorii de dispozitive iPad, iPod si MacBook, deoarece nu mai este necesara instalarea de drivere pentru imprimanta. Cu serviciul AirPrint preinstalat pe echipamente cu sistem de operare iOS, un utilizator se poate conecta si tipari pe imprimanta dorita.

Star TSP654II AirPrint
AirPrint a fost un serviciu folosit pentru tiparirea pe imprimante laser sau cu jet de cerneala, acasa sau la birou. Prin acordarea certificarii pentru noua imprimanta Star TSP654II, Apple patrunde si in domeniile comercializarii cu amanuntul si ospitalitatii.

Star TSP654II indeplineste cerintele pentru prima imprimata certificata Apple Air Print, cu o viteza de tiparire de 300 mm/sec, o calitate a imprimarii de 203 dpi, amprenta compacta si design estetic. Imprimarea se poate utiliza montata vertical sau orizonatl, cu ajutorul kitului de instalare inclus standard in fiecare pachet. Echipamentul este disponibil in doua culori, alb sau negru, este compatibil cu sertarele de bani Star CB2002 si este prevazut cu husa care asigura protectie impotriva stropirilor.

Star este cunoscuta drept o companie de top inovatoare care va permite sa treceti de la sistemele POS pe calculator, mai scumpe, la sisteme POS pe tablete. Acestea au un cost mai scazut, pot fi mobile sau fixe si sunt usor de imbunatatit. Sistemele POS pe tableta sunt din ce in ce mai solicitate in retail si HoReCa, in detrimentul sistemele POS traditionale, deoarece ofera si avantajul unei mari varietati de software cu conectare in Cloud, adaptabil, relativ ieftin si extensibil odata cu dezvoltarea domeniului si al afacerii.

Annette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA, a declarat cu aceasta ocazie: “Star aduce inca o premiera in industrie, cu TSP654II, certificata Apple AirPrint, care se incadreaza noilor cerinte pentru sisteme POS pe tablete, in domeniile retail si HoReCa. Aceasta ultima adaugire la gama deja variata de solutii mobile de imprimare demonstreaza pozitia de lider al Star in ceea ce priveste sistemele POS pentru tablete.”

Informatii generale despre Star Micronics
Compania fondata in 1947 este unul din cei mai mari producatori mondiali de imprimante, cu fabrici de productie, sedii si birouri peste tot in lume. La un numar total de peste 1900 angajati si cu o cifra de afaceri de peste 250 milioane lire sterline, Star Micronics a dezvoltat un portofoliu variat de imprimante pentru punctele de vanzare, cu mecanisme de tiparire termice si matriciale, care ofera posibilitatea imprimarii de coduri de bare, chitante, bonuri, bilete si etichete. Tehnologia Star se foloseste inclusiv pentru imprimantele kiosk. Produsele Star Micronics sunt disponibile la nivel international printr-o vasta retea de distribuitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + nine =