Star Micronics, compania care produce imprimante POS, este lider in domeniul POS si mPOS cu cele mai noi solutii Cloud Bluetooth, wireless pentru puncte de vanzare si printare mobila pentru tablete POS. Intr-un mediu mPOS care se schimba rapid, Star ofera o gama de solutii flexibile care pot fi upgradate cu usurinta pe masura ce sistemul dumneavoastra POS evolueaza. De la sisteme complexe pentru restaurante la simple sisteme pop-up, Star are cunostintele si experienta necesara pentru a oferi o solutie personalizata la un pret bun.

Cei care vor vizita standul Star vor vedea o gama larga de solutii, implementate de o parte din partenerii care ne furnizeaza software. De exemplu Star mPOP™, solutia mPOS unica formata dintr-o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani, o solutie accesibila, usoara, cu o inaltime de doar 10cm, o latime de 30cm si un design modern. Aceasta vine cu optiunea POPPack care include un cadru de calitate pentru tableta si o baza de suport din metal, acestea pot fi albe, negre sau pot avea alte culori la alegerea clientului. Designul POPPack ofera o optiune flexibila impreuna cu un plus de securitate care este necesar in mediul aglomerat din HoReCa, pastrand insa elementul de mobilitate. Astfel aveti posibilitatea de a transporta sau securiza sistemul mPOS la sfarsitul programului.

Cele mai noi modele din seria TSP100 futurePRNT™ − TSP143III Wireless LAN (WiFi) si TSP143III Bluetooth, ofera solutii de printare mPOS fara fir cu Bluetooth si WiFi de mare viteza, impreuna cu software-ul futurePRNT. Seria TSP100 include o sursa de alimentare integrata si un kit de montare verticala in cutie, in plus, este compatibila cu sistemele de operare importante, inclusiv Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows. Imprimanta TSP143III Wireless LAN se poate conecta foarte usor datorita conexiunii WPS care simplifica procesul de configurare, in timp ce TSP143III Bluetooth are o functie de autoconectare la sistemele iOS oricand sunt pornite sau intra in raza de actiune, asigurand astfel functionarea continua.

Indiferent daca aveti un restaurant sau un stand alimentar temporar, tabletele POS ofera avantaje semnificative pentru afacerea dumneavoastra. Beneficiile incontestabile ale tehnologiei mPOS includ costuri reduse, instalare usoara, flexibilitatea necesara pentru a reactiona la schimbarile din piata, dar si o eficienta mult mai mare. Folosind un hardware fiabil si stilat, utilizatorii pot beneficia de o solutie mPOS care ofera o multime de caracteristici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − two =