Star Micronics va prezenta un portofoliu extins de produse la standurile K36 si K37 in cadrul evenimentului Money 20/20 Europe, desfasurat intre 4 – 6 iunie 2018, la The Rai, Amsterdam. Compania este un producator mondial de hardware pentru punctele de vanzare, lider de piata in solutii de tiparire pentru aplicatii mobile POS si de plata pentru comertul cu amanuntul, livrare, transport si sectorul bancar.

Star ofera cea mai mare gama de imprimante mobile si desktop cu conexiune Bluetooth certificata MFi, alaturi de alte solutii de imprimare POS care comunica prin Wi-Fi, Web si Cloud cu tablete, smartphone-uri si dispozitive portabile. Experienta Star de integrare a hardware-ului specializat in medii complexe este motivul pentru care solutiile sale sunt principala alegere pentru numerosi clienti din retail, ospitalitate si domeniul financiar.

BBVA include Star mPOP-ul si imprimanta desktop TSP143IIIW in solutia Smart Business pentru retail si ospitalitate, iar Crédit Agricole ofera imprimantele mobile Star SM-L200 si SM-S230i in solutia Smart TPE de plata mobila. Star lucreaza in parteneriat si cu furnizorul de software Wynd, pentru a oferi clientilor Le Crédit Lyonnais solutii POS pe tablete care includ Star mPOP si TSP143III, disponibile prin Econocomshop France.

Ca urmare a cautarii continue de noi solutii care combina performanta cu functionalitatea, au fost lansate noile mC-Print 2 si mC-Print 3. Se potrivesc din punct de vedere estetic cu designul elegant si modern al mediului de afaceri de maine, se folosesc pentru diverse aplicatii, iar sistemul de alimentare cu consumabile este pozitionat frontal. Viteza de imprimare este de pana la 250mm/sec. Toate interfetele urmatoare pot fi montate pe un singur echipament: Ethernet LAN; Bluetooth (MFi); USB standard; USB lightning (comunicare si alimentare USB pentru iOS) si CloudPRNT, precum si Hub pentru mai multe periferice: scanner, afisaj pentru client etc.

Pentru a rezolva problema cresterii costurilor hartiei, Star ofera suport pentru hartie subtire si posibilitatea folosirii la alegere a rolelor de 80mm si 58mm prin aplicatii ECO, care ajuta comerciantii cu amanuntul sa economiseasca pe utilizarea hartiei si sa reduca impactul asupra mediului. Iar datorita configurarii usoare a adresei IP Ethernet/static cu utilitarul Star (nativ) prin USB, costurile de instalare sunt mentinute la minim.

Imprimantele mC-Print incorporeaza serviciile Star Cloud de incasare digitala si gestionare a dispozitivelor prin Internet, astfel ca retailerii beneficiaza de echipamente POS de ultima generatie, cu o multitudine de instrumente de marketing si de tiparire ideale pentru afaceri care isi desfasoara activitatea simultan in online si in offline.

Portofoliul unic si inovativ al Star s-a extins cu cea mai recenta adaugire a seriei TSP100 futurePRNT: TSP143IIIU, singura imprimanta termica de bonuri cu conexiune USB care permite comunicarea si incarcarea simultana si directa prin cablul lightning Apple cu un iPad, iPod sau iPhone. Dispozitivul elimina insecuritatea conexiunii fara fir si imbina flexibilitatea si economiile de cost ale tabletelor POS cu fiabilitatea POS-urilor standard.

Succesul inregistrat de Star cu un numar mare de furnizori de software se datoreaza atentiei acordata intocmirii SDK-urilor si a documentatiei conexe, ceea ce asigura o integrare usoara. Multe solutii software functioneaza deja cu TSP143IIIU, in timp ce altele se pot integra cu usurinta cu noul SDK, care acopera toate produsele din renumita gama TSP100. Seria TSP100 se mentine ca alegere principala in domeniul solutiilor pentru sisteme POS pe tableta datorita modelelor sale cu multiple moduri de conectare, inclusiv Bluetooth si WLAN.

Star mPOP este o solutie mobila de plata care include o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani intr-o structura unica de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime, cu un design elegant, usoara si disponibila la un pret rezonabil. Este dispozitivul all-in-one pentru sisteme POS pe tablete preferat de clientii care isi desfasora activitatea in sectoarele bancar si de retail.

Cu POPPack, care include un stand pentru tableta de inalta calitate (alb, negru si alte culori) si o placa metalica, utilizatorii pot obtine o statie mPOS eleganta. POPPack ofera flexibilitatea si securitatea suplimentara necesare in punctele de vanzare aglomerate, fixe sau ambulante, insa mentine mobilitatea solutiei. Astfel, statia mPOS poate fi depozitata sau transportata in siguranta la sfarsitul perioadei dedicata comercializarii.

“Domeniul comertului cu amanuntul evolueaza rapid”, declara Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA. “In timp ce solutiile POS standard au un rol important in continuare, observam o preferinta clara pentru solutiile POS pe tablete, iar Star a dezvoltat un portofoliu extins care raspunde acestor schimbari din piata. In acest sens, imprimantele mC-Print si TSP143IIIU ofera o gama larga de caracteristici distincte si inovatoare, mult mai bine adaptate noului mod de desfasurare al afacerilor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − eight =