Star Micronics anunta lansarea noii imprimante TSP143IIIU, o solutie care permite imprimarea directa a chitantelor de pe dispozitive iPad/iPhone, simultan cu incarcarea acestora, evitand si temerile de securitate legate de conectivitatea wireless.

Tendintele recente plaseaza solutiile POS centrate pe dispozitive Apple in topul preferintelor. De aceea, Star a raspuns prin oferirea de solutii care imbina flexibilitatea si rentabilitatea tabletelor POS cu fiabilitatea sistemelor POS traditionale.

Gestionarea mai multor dispozitive si a conexiunilor Bluetooth dintre acestea poate fi dificila, insa TSP143IIIU faciliteaza modul de desfasurare al operatiunilor. Pe langa faptul ca se poate conecta la un sistem POS traditional, noua imprimanta se poate conecta direct si la un iPad sau iPhone, cu ajutorul cablului lighning inclus standard. Ca rezultat, din punct de vedere hardware, problemele generate de asociere, infrastructura retelei si conectivitate sunt eliminate.

Principiul de functionare este simplu: dispozitivele iPad/iPhone comunica direct cu imprimanta, similar modului cum o imprimanta standard comunica cu un terminal POS. TSP143IIIU da utilizatorilor posibilitatea sa acopere o gama larga de operatiuni, deoarece ofera fiabilitatea necesara pentru desfasurarea unui volum mare de tranzactii in locatii cu conexiune wireless slaba. Operatorii independenti care profita de flexibilitatea si de costurile mai reduse ale utilizarii de tablete POS, vor scapa si de grija transferului de date fara fir.

Succesul Star cu vanzatorii independenti de software se datoreaza atentiei la detalii acordata la crearea kit-urilor de dezvoltare software (SDK) si al documentatiei oferite care au facut posibila integrarea facila. O mare parte din solutiile software actuale sunt deja compatibile cu TSP143IIIU, in timp ce altele se pot integra cu usurinta cu SDK-ul disponibil. Un alt avantaj este si acela SDK-ul existent este valabil pentru toata gama TSP100. Seria TSP100 isi va mentine statutul de gama preferata de imprimante pentru punctele de vanzare unde se folosesc tablete, datorita multiplelor modalitati de conectare, inclusiv Bluetooth si Wi-Fi. Aceasta in timp ce TSP143IIIU este singura imprimanta USB care, in prezent, se poate conecta direct la dispozitive Apple.

Simon Martin, Manager General la Star Micronics EMEA, a declarat: “TSP143IIIU este o shimbare majora pentru retail si HoReCa. Star primeaza prin faptul ca le ofera retailer-ilor si operatorilor HoReCa de orice dimensiuni oportunitatea sa profite de flexibilitatea si rentabilitatea tabletelor POS, dar si de fiabilitatea POS-urilor traditionale.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =