Star Micronics va anunta ca a imbunatatit functiile celor mai noi imprimante mobile cu Bluetooth SM-S230i si SM-L200. Star ofera acum BLE (Bluetooth cu Consum Scazut) utilizatorilor iOS care detin SM-L200, ei putand astfel folosi mai multe tablete cu aceeasi imprimanta, iar ambele modele de imprimante sunt compatibile cu Browserul WebPRNT™ de la Star.

Aceasta solutie ofera o platforma simpla pentru printarea bonurilor cu ajutorul aplicatiilor web si este disponibila in App Store si Google Play. Ambele solutii vor fi expuse la standul Star la Retail Business Technology Expo, Londra (9 – 10 martie, standul 310).

De la managementul cozilor de asteptare la imprimarea bonurilor in punctele de vanzare mobile din Retail si HoReCa, SM-S230i incheie tranzactii cu o viteza de printare de 80mm pe secunda, bateria sa dureaza 13 ore si are un mod automat de sleep.

Compatibilitatea cu dispozitivele mobile care au iOS, Android, Windows sau Linux, designul compact si usor,  incarcarea simpla a hartiei datorita sistemului “Drop-In and Print”, rezistenta la caderi de pana la 1.5m si display-ul LED informativ care indica nivelul bateriei si conexiunea Bluetooth, toate aceste functionalizati ale imprimantei SM-S230i ofera solutia ideala pentru performanta si fiabilitate in printarea mobila.

Imprimanta SM-L200 de bonuri si etichete ofera o conexiune avantajoasa cu dispozitivele mobile care folosesc iOS, Android, Linux si Windows. Cu o durata de viata a bateriei de 13 ore, o viteza de printare de 35mm pe secunda, mod automat de sleep, display LCD si rezistenta la caderi de pana la 1.2m, SM-L200 este o solutie fiabila si convenabila de imprimare pentru punctele de vanzare mobile.

Pe langa consumul mic de energie si pretul comparativ mic, avantajele tehnologiei BLE includ instalarea simpla datorita faptului ca nu este nevoie de parola sau de realizarea unei conexiuni intre dispozitivul mobil si tableta. Ca rezultat, tabletele pot fi reincarcate usor facilitand astfel folosirea mai multor dispozitive si tablete intr-un mediu wireless.

Browser-ul WebPRNT de la Star, disponibil acum in AppStore si Google Play, simplifica printarea de pe internet si este compatibila cu toate tehnologiile web relevante. Folosind tehnologia WebPRNT o aplicatie web poate fi accesata din Browser in sistemele de operare iOS si Android, iar prin interfata WebPRNT, ea poate fi accesata de catre toate sistemele de operare pentru printarea desktop, avand acelasi rezultat la imprimare.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA a declarat: “Prin imbunatatirea functiilor celor mai noi imprimante mobile cu Bluetooth, Star isi consolideaza pozitia de lider pe piata mPOS cu solutii care folosesc cele mai noi tehnologii POS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 19 =