In cadrul evenimentului Fòrum Gastronòmic, desfasurat la Girona, in Spania, intre 19 si 21 noiembrie, la standul 553, producatorului international de imprimante Star Micronics i se vor alatura Microgestió, Apple Premium Reseller si REVO, partener de software. Impreuna vor prezenta solutii inovatoare cu conectare in Cloud, dedicate utilizarii in domeniul HoReCa, solutii care ofera costuri reduse, functii imbunatatite si flexibilitate.

Avanatajele utilizarii de tablete POS in locul sistemelor POS obisnuite sunt numeroase. Solutiile care presupun utilizarea de tablete POS sunt mai compacte, mai placute din punct de vedere estetic, iar ca pret, ajung la aproximativ 25% din costul unui sistem POS traditional. Software-ul cu conectare in Cloud este mult mai flexibil, mai redus ca si cost si adaptabil progresiv, pe masura dezvoltarii pietei si a afacerii dumneavoastra. In concluzie, pentru operatorii din HoReCa, tabletele POS faciliteaza gestionarea afacerii, prin simplificarea procesului de imbunatatire a echipamentului folosit si a posibilitatii de generare si vizualizare de diverse rapoarte oriunde si oricand.

Star este o companie cunoscuta pentru inovatiile din domeniul tabletelor POS si datorita gamei de solutii flexibile usor de actualizat si imbunatatit pe masura evolutiei afacerii. Star are expertiza si experienta sa ofere o solutie eficienta atat pentru un chiosc cat si pentru un lant de locatii HoReCa. Deoarece pune la dispozitia clientilor tablete POS cu conectivitate in cloud prin Bluetooth, precum si solutii mobile de imprimare fara fir, solutii Star se gasesc in locatii mici, de cartier, dar si la McDonald’s.

TSP143IIIU este cea mai recenta adaugire la seria TSP100 futurePRNT™, o imprimanta cu conexiune USB care comunica si alimenteaza in acelasi timp dispozitivele Apple conectate direct prin cablu lightning. Imprimanta rezolva astfel problemele de securitate ridicate de comunicarea wireless si reuseste sa imbine flexibilitatea si costurile reduse specifice utilizarii tabletelor POS cu fiabilitatea sistemelor POS obisnuite.

Tot pentru a rezolva problema conectivitatii, pentru cerintele actuale, dar avand in vedere si pe cele viitoare, Star TSP654II se poate achizitiona echipata cu o interfata cunoscuta, care poate fi inlocuita oricand cu interfata HI X, daca optati pentru migrarea in cloud. HI X se poate utiliza si pe alte imprimante Star, care tiparesc pe etichete, chitante si bonuri de 80 sau 112 mm latime, cum sunt modelele termice TSP743II, TSP847II si imprimanta matriciala SP700. TSP654II se poate achizitiona deja echipata cu interfata HI X. Indiferent de varianta aleasa, veti beneficia de o solutie moderna pentru domeniul HoReCa, adaptata inclusiv pentru comenzi online.

O alta solutie all-in-one pentru tabletele POS propusa de Star este mPOP, un echipament cu un design elegant si structura compacta, de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime, care contine o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani. Pentru crearea unei solutii complete, Star ofera si POPPack, un pachet care include un suport pentru tableta (alb, negru sau alte culori) si o placa de metal. POPPack asigura un plus de flexibilitate si de siguranta pentru localurile aglomerate, fara sa renuntati la mobilitatea solutiei. La sfarsitul zilei, statia mPOS poate fi transportata sau depozitata in siguranta.

Annette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA afirma: “Suntem incantati sa expunem solutii alaturi de partenerii nostri Microgestió si REVO la Fòrum Gastronòmic 2017. Pentru un domeniu cu o evolutie atat de rapida, cum este cel HoReCa, Star ofera o gama extinsa de solutii care se pliaza pe o mare diversitate de cerinte. Una dintre acestea este imprimanta TSP143IIIU, care asigura conectivitate permanenta si comunicare in siguranta operatorilor de orice dimensiuni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 7 =