Care este cea mai buna varianta pentru varful de sezon, cand un numar foarte mare de clienti vin si pleaca dintr-un hotel? Se angajeaza mai multi oameni pentru perioadele aglomerate sau se apeleaza la tehnologie touchscreen de ultima ora?

Premier Inn a decis ca pentru noile hoteluri Hub prefera info-chioscuri touchscreen in locul unei receptii standard. Kiosks4business au fost abordati pentru a crea aceste echipamente. Au reusit sa imbine un design atractiv cu cele mai noi dispozitive tehnice intr-un terminal care ofera forma si functionalitatea perfecte.

Datorita experientei bogate in proiectarea de solutii touchscreen personalizate pentru retail si productie, designerii Kiosks4business au inteles intentiile clientului si le-au prezentat rapid cateva variante sub forma unor imagini 3D. Aceste schite ofera clientului posibilitatea sa colaboreze cu designerii pentru adaugarea de caracteristici suplimentare si pentru rafinarea aspectului, astfel incat sa corespunda marcii promovate de companie.

Conform schitelor a fost fabricat un info-chiosc prototip din Corian, un material care ofera finisajul necesar pentru proiect. Chioscul include terminal de plata pentru carduri cu chip si tastatura pentru pin, imprimanta termica Star TSP847II si scaner pentru coduri de bare. In plus, dispozitivul are capacitatea sa ofere oaspetilor o cheie de acces in camera sub forma unui card RFID.

Pentru a adauga un element extra aspectului vizual, chioscul este dotat cu LED-uri care isi schimba culoarea, gestionabile de clienti prin aplicatia de check-in.

Imprimanta TSP847II a fost selectata pentru ca ofera versatilitate si rentabilitate. Tipareste pe consumabile de pana la 112 mm, o latime mai mare decat cea folosita standard si este prevazuta cu un driver care permite redimensionare automata a formatului de la A4 la A6. Este mica si compacta, imprima cu pana la 180 mm/secunda etichete, chitante si coduri de bare pe hartie de pana la 150g/m².

Premier Inn foloseste de cativa ani imprimantele Star cu capacitate de tiparire a consumabilelor de 112 mm latime atat la receptie, cat si in info-chioscuri. Si aceasta deoarece TSP847II este o solutie alternativa ideala pentru hoteluri, datorita amprentei compacte si a costurilor de functionare cu aproximativ 90% mai mici decat o imprimanta laser A4 tipica. Star apreciaza continuitatea de care da dovada Premier Inn, prin folosirea produselor sale in info-chioscurile din noile hoteluri Hub.

Kiosks4business a instalat primele info-chioscuri in hotelurile Hub din Londra si Edinburgh si va continua operatiunea si in alte locatii, in curand.

Kiosks4business furnizeaza info-chioscuri touchscreen standardizate si personalizate, folosite de comercianti, in hoteluri si spatii pentru petrecerea timpului liber, in domeniile industrial si public.

Compania sustine ca pentru punerea in practica a tehnologiei touchscreen, competenta tehnica nu este suficienta pentru a implementa o solutie care sa atraga clientii cu adevarat. Cei care adauga valoare sunt designerii industriali si grafici care realizeaza produse care se integreaza mediului si maximizeaza impactul marcii asupra clientilor finali.

Proiectele Kiosks4business incep de la evaluarea cerintelor initiale, acopera fazele de testare si prima implementare si se termina cu productia de mare volum. Colaboreaza indeaproape cu clientii in toate etapele, pentru a asigura timpi rapizi de lansare si pentru a minimiza costurile de pe parcurs. Dupa implementarea solutiilor, compania poate asigura servicii de intretinere la fata locului si de monitorizare de la distanta pentru ca info-chioscurile sa functioneze fara probleme zi dupa zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 7 =