Star Micronics anunta lansarea TSP143III WLAN, cel mai nou model din seria TSP100 futurePRNTā„¢, model conceput pentru a furniza conexiune wireless de cea mai buna calitate pentru Retail si HoReCa. Seria Star TSP100 este folosita in magazinele si restaurantele din toata lumea, de la cele mai mari magazine si restaurante pana la chioscuri si cafenele.

Noul membru al familiei TSP100 ofera o gama variata de caracteristici, printre care sunt incluse viteza mare de printare de 250mm/secunda si o ghilotina pentru taiere ce duce pana la 2 milioane de taieri si printare pe hartie ultra subtire. Economisirea costurilor de utilizare si reducerea consumului de hartie sunt inca doua caracteristici foarte importante pe care TSP143III pune accentul in mod deosebit, dorind sa ajute clientii, dar si mediul inconjurator.

Oferind compatibilitate cu majoritatea sistemelor de operare precum Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows, precum si sincronizare usoara si o conexiune WPS, imprimanta se va putea instala usor si va putea fi folosita eficient de fiecare data.Ā Totodata, retailerii se pot folosi de avantajele softului futurePRNT, soft disponibil la toate modelele seriei TSP100 si care ofera facilitati de instalareĀ pentru iOS si Android si permite configurari simple si eficiente prin intermediul internetului.

TSP143III WLAN contine noul serviciu AllReceipts pentru bonuri digitale,care le ofera retailerilor posibilitatea de a emite bonuri digitale simplu si rapid, gratuit si fara a fi nevoie de adreseleĀ de email ale clientilor. Pentru imbunatatirea relatiei cu clientii si cresterea interactiunii cu acestia, retailerul poateĀ realiza sondaje dedicate publicului tinta.

Annete Tarlton, DirectorĀ deĀ Marketing al Star Micronics EMEA, declara: ”Star isi dezvolta portofoliul permanent pentru a furniza solutii bogate in dotari, la costuri convenabile, pentru domeniile de Reail si HoReCa. Ā TSP143III WLAN se remarca printre celelalte modele din seria TSP100 prin conectivitatea wireless aplicata in punctele de vanzare”.

De asemenea, serviciul Engage NOW este folosit pentru a mentine clientii la curent cu toate noutatile din magazine, promotii, reduceri si produse introduse recent, astfel ca legatura retailer-client este imbunatatita si mentinuta la un nivel optim.

Receipt Flip este cea mai recenta optiune adaugata pentru seria TSP, optiune ce permite printarea pe spatele bonului; se pot adauga promotii, regulamente de concurs si alte materiale, dupa caz. Totodata, acest sistem este menit sa economiseasca consumul de hartie si sa favorizeze mediul inconjurator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − eleven =