Star Micronics anunta lansarea unei noi imprimante, SM-L300. Pornind de la caracteristicile cunoscute si apreciate ale imprimantelor deja prezente pe piata, cel mai recent model Star pune la dispozitie functionalitatea si conectivitatea necesare pentru utilizarea in punctele de vanzare si in logistica. Una din caracteristicile care diferentiaza imprimanta Star SM-L300 este acumulatorul care depaseste cu mult standardul de 13 ore, oferind autonomie de functionare de pana la 41 de ore.

Flexibilitatea imprimantei este demonstrata de capacitatea de a imprima pe etichete cu si fara suport (linerless), cu latimea intre 40 si 80 mm. Utilizatorii vor putea sa foloseasca o gama larga de etichete, bonuri si chitante adecvate fiecarei locatii, in orice imprejurare.

SM-L300 dispune de afisaj OLED si conectivitate prin Bluetooth 4.0 (BLE) si 3.0, ceea ce faciliteaza utilizarea, dar si comunicarea cu dispozitive cu sistem de operare Android, Windows si iOS. Multitudinea de senzori (optic, pentru black mark, transmisiv pentru gap-uri, de sfarsit de rola), precum si latimea de printare de 80 mm (3″) fac din SM-L300 imprimanta ideala pentru tiparirea de bonuri, chitante si rapoarte in magazin sau pe teren.

Imprimanta se poate utiliza fie atasata la centura, fie montata in suportul auto optional, si este usor de alimentat prin intermediul unui cradle de 5 V la birou sau in masina ori folosind un cablu micro USB.

Star este binecunoscut ca fiind un producator ce livreaza suport tehnic excelent si o integrare software facila, fapt confirmat de aplicatiile ajutatoare disponibile pentru SM-L300, cum sunt: browserul WebPRINT™ pentru printare direct de pe web sau PassPRNT™, aplicatie de imprimare prin transfer al datelor.

“Star SM-L300 este, fara indoiala, imprimanta mobila cu cea mai buna conectivitate disponibila pe piata”, spune Annette Tarlton, director de marketing al Star Micronics EMEA. “Autonomia exceptionala de 41 de ore si capacitatea de a imprima pe consumabile cu sau fara suport siliconic (liner) confirma eficienta imprimantei SM-L300 pentru o gama larga de utilizari in POS si logistica”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + nine =