Star Micronics are placerea de a va anunta ca imprimanta mobila SM-L200 a fost selectionata de iZettle pentru a face parte din solutia pentru plati cu cardul, aprobata de compania publica de transport din Londra pentru a fi folosita de catre taximetristii Londonezi. Dupa ce a devenit obligatoriu ca taximetristii sa poata accepta plati cu cardul si sa emita bonuri fiscale, iZettle a intrat in parteneriat cu Star pentru le oferi un pachet complet cu multe beneficii. Pachetul este format din:

Cititorul de carduri iZettle Pro Contactless
Imprimanta de bonuri cu Bluetooth Star SM-L200
Suportul de vehicul pentru cititorul de carduri
Suportul de vehicul pentru imprimanta

Datorita cititorului de carduri iZettle Pro Contactless, taximetristii pot accepta plati cu toate cartile de credit importante (inclusiv American Express) cat si plati contactless prin Apple Pay, Google Wallet sau alte servicii. Pentru bonuri, imprimanta super compacta SM-L200 cu Bluetooth de la Star ofera o viteza mare de printare, display LCD si rezistenta la caderi de la 1.2m. Pe langa consumul redus de energie, avantajele tehnologiei BLE includ instalarea foarte simpla datorita conectarii automate cu mai multe dispozitive Apple iOS care folosesc Bluetooth 4.0.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: “Star este incantat sa intre in parteneriat cu iZettle pentru a oferi taximetristilor Londonezi o solutie fiabila la un pret foarte bun.”

Scurt istoric Star Micronics
Fondat in 1947, Star Micronics este unul din cei mai mari producatori de imprimante din lume si are centre de productie, marketing si service peste tot in lume. Avem peste 1900 de angajati si o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de Lire sterline. Star Micronics si-a creat un portofoliu impresionant de imprimante POS care contine atat imprimante termice cat si matriciale, folosite pentru coduri de bare, ticketing, bonuri si etichete. Tehnologia Star este folosita si in multe mecanisme de printare instalate in kiosk-urile multimedia. Produsele Star Micronics sunt disponibile international prin reteaua de distribuitori si dealeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 12 =