La SIEL, in Alger (ce se desfasoara intre 11 si 14 ianuarie, pe esplanada hotelului Hilton), producatorul international de imprimante Star Micronics se va reintalni cu partenerii sai din Algeria, SmartPilot si Eurequat, pentru a prezenta noile echipamente pentru punctele de vanzare traditionale si inovatiile pentru punctele de vanzare mobile, inclusiv solutia Bluetooth all-in-one: mPOP, un dispozitiv cu design modern si elegant, ce imbina beneficiile unei imprimante termice cu functionalitatea unui sertar de bani.

SmartPilot si Star Micronics s-au asociat pentru a propune retailerilor o solutie de tranzactionare completa. Software-ul POS de ultima generatie dezvoltat de SmartPilot, utilizat impreuna cu mPOP-ul produs de Star Micronics (imprimanta de bonuri, sertar de bani, la care se poate adauga si un scanner) reprezinta o solutie all-in-one propusa retailerilor, facuta sa raspunda exigentelor actuale ale comerciantilor si ale clientilor lor, in primul rand prin imbunatatirea mobilitatii si eficacitatii vanzatorilor.

Aplicatia dezvoltata de SmartPilot poate comunica la distanta cu dispozitivul produs de Star Micronics gratie tehnologiei WebPRNT, cu ajutorul unui smartphone, a unei tablete sau a unui PC. Concret, multumita capacitatii de comunicare a aplicatiei cu mPOP-ul, vanzatorul poate informa clientii, poate prelua comenzi, poate incasa oriunde contravaloarea unei cumparaturi si sa imprime o chitanta sau un bon pe una sau mai multe imprimante aflate in magazin. Modalitatea simpla de utilizare si flexibilitatea solutiei SmartPilot determina folosirea acesteia in toate tipurile de comert, oferind oricarui retailer o larga marja de decizie in ceea ce priveste integrarea in operatiunile specifice ale afacerii sale.

Eurequat integreaza in solutiile POS traditionale folosite gamele BSC10 si TSP100 futurePRNT de la Star Micronics, datorita vitezei rapide de imprimare, a fiabilitatii si a preturilor competitive. Constructia robusta si sistemul rapid de schimbare a consumabilelor fac posibila functionarea imprimantelor in medii solicitante din domeniile HoReCa, Retail si turism. Tiparirea ultra-rapida a chitantelor efectuata de BSC10 (o viteza maxima de 300mm/s) si interfata dubla au impus-o drept alegerea perfecta pentru utilizarea in Retail si HoReCa. Seria TSP100 futurePRNT ofera o gama de solutii software, inclusiv aplicatia pentru chitante AllReceipts. Aplicatia face posibil ca retailerii sa ofere clientilor o copie a unei chitante imprimate, sa verifice vanzarile efectuate, sa creeze chestionare in magazin, dar si mijloace de administrare a echipamentelor utilizate in magazin.

Grégoire Garoff, International Sales Manager la Star Micronics EMEA, va fi prezent la stand pentru a demonstra functionalitatea si capacitatile solutiilor propuse de Star. “Star se mandreste cu solutiile produse pentru punctele de vanzare traditionale, dar si cu inovatiile propuse punctelor de vanzare mobile (mPOS), de solutiile de imprimare oferite oamenilor de afaceri din Algeria si de participarea pentru prima data la SIEL”, a declarat Garoff. Acesta a adaugat: “Solutiile noastre sunt utilizate cu succes intr-o varietate de medii, in toata lumea, si suntem bucurosi ca putem sa participam la SIEL, in Alger, alaturi de partenerii nostri SmartPilot si Eurequat, pentru a va prezenta cele mai noi dispozitive dezvoltate in colaborare cu acestia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 9 =