Star este incantat sa anunte ca iVend Retail, lideri in industria Cloud si mobila au incorporat pentru mPOP o solutie mPOS unica pentru softul de retail, incat sa se muleze foarte bine pe retailer-ul mic si mediu. Fiind si imprimanta si sertar de bani, mPOP se incadreaza perfect in spatiile din magazine si lasa loc pentru alte utilitati.

Suita de management iVend Retail este o solutie omnichannel si mobile de la Citixsys ce furnizeaza un sistem de management pentru a imbunatati relatia reteilerului cu clientii

Richard Kolodynski, Senior Vice Presedinte Operatiuni Europene in cadrul iVend Retail: ”Parteneriatul nostru cu Star Micronics este cea mai buna solutie din clasa aceasta pentru SMEs, fiind necesar un sistem compact POS echipat pentru a face fata cerintelor complexe de pe piata”.

Simpla si stilata, solutia portabila de la Star are doar 10 cm inaltime si 30cm latime si un design de top. Poate fi configurata in asa fel incat sa salveze spatiu in birou. Detine ghilotina si o cale simpla de alimentare in timp ce printeaza chitante de 58mm la viteza de 100mm/secunda.

mPOP are certificarea Apple Inc.’s MFI si functioneaza cu majoritatea sistemelor de operare, precum Apple, iOS si Windows pentru a furniza o solutie versatila pe piata.

Despre iVend

iVend furnizeaza servicii de management omnichanel pentru zona de retail, implementand tehnologie creata sa schimbe, nu doar sa dureze. Consideram ca retailerii nu trebuie sa isi mai faca griji legat de licente software, implementare hardware si actualizare, au nevoie doar de instrumente care sa ii ajute sa presteze servicii excelente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 13 =