La RBTE 2016, Star va expune la standul 310 viitorul conectivitatii POS oferind solutii reale impreuna cu 17 dintre partenerii din domeniul software si plati mobile. Cu accent pe conectivitate, Star ofera o gama completa de solutii deosebite pentru comerciantii de toate marimile. Portofoliul de parteneri al Star cuprinde companii ce propun solutii de retail originale atat pentru piata POS traditionala, cat si pentru cea mPOS, aflata in plina dezvoltare. Mai mult, SDK-urile excelente puse la dispozitie de Star faciliteaza integrare usoara, maleabilitate si performanta pentru comerciantii de maine si pentru viitorii parteneri ai Star.

TSP143III Wireless LAN este cea mai noua adaugare adusa de Star la renumita serie TSP100 futurePRNTā„¢ si pune la dispozitia utilizatorilor din domeniile HoReCa si Retail conexiune wireless simpla si eficienta. Cunoscuta serie TSP100 produsa de Star este utilizata de comercianti si restaurante din toata lumea, de la mari magazine si restaurante fast-food la tonete si cafenele. Noua venita in serie are multiple caracteristici, printre care o viteza de imprimare de 250mm/s, un cutter automat tip ghilotina si capacitatea de a functiona cu hartie subtire, ceea ce aduce beneficii mediului si reduce costurile de operare pentru comercianti. Aceasta solutie rentabila include o sursa de alimentare interna si un ansamblu pentru montarea pe verticala.

Imprimanta ofera inalta functionalitate si acces wireless rapid, datorita compatibilitatii cu principalele sisteme de operare, inclusiv Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows, dar si conectare usoara prin intermediul WPS. Comerciantii pot profita si de instrumentele software futurePRNT disponibile pentru toata seria TSP100 si in mod deosebit de acela care permite configurarea simpla bazata pe web dar si cele de configurare native pentru iOS si Android.

TSP143III Wireless LAN are inclus si serviciul gratuit de imprimare chitante AllReceiptsā„¢ creat de Star, ce da comerciantilor posibilitate sa ofere clientilor o chitanta fie digitala, fie tiparita. Cea mai noua si semnificativa caracteristica ce urmeaza sa fie adaugata acestui serviciu este Receipt Flip, o optiune de creare a unor chitante digitale color si cu doua fete. Receipt Flip permite afisarea termenelor si conditiilor, a politicilor magazinului, a promotiilor, a materialelor de marketing etc., iar acesta este avantajul de a folosi ambele fete ale unei chitante digitale.

Nu necesita setari suplimentare, AllReceipts este deja activ odata cu instalarea driver-ului pentru imprimanta Star si functioneaza independent de software-ul POS al comerciantului. O copie digitala dupa chitanta tiparita este trimisa catre aplicatia AllReceipts instalata pe telefonul mobil al clientului, fara sa fie nevoie de o adresa de e-mail sau de un numar de telefon. Chitantele pot fi solicitate o singura data si apoi sterse, dar chitantele salvate cu adnotari personale sau profesionale pot fi vizualizate de catre client pe dispozitivul propriu in functie de data sau de comerciant. Comerciantii au beneficiul accesului la informatii provenite din observarea comportamentului clientului in magazin si din dispozitivele de administrare.

Chitantele digitale elimina dificultatile specifice chitantelor trimise prin e-mail, printre care durata necesara obtinerii adresei de e-mail, dar si a potentialelor probleme cand aceasta ar fi gresita. Avantajul imediat al clientului este ca are posibilitatea sa ramana anonim si totusi primeste o imagine digitala a chitantei si a cuponului.

Engage NOW este o alta caracteristica utila a serviciului AllReceipts si permite comerciantului sa trimita link-uri pentru promotii, reduceri, cupoane etc. pe pagina web Engage NOW. Clientii care utilizeaza aplicatia AllReceipts trebuie doar sa selecteze logo-ul comerciantului din lista de chitante de pe telefonul smart pentru a fi directionati catre un URL precizat de comerciant. Engage NOW este sigur si usor de personalizat si creeaza o legatura foarte personala cu clientul.

Pentru operatorii din Retail si HoReCa de toate dimensiunile care doresc sa utilizeze cea mai noua tehnologie mPOS, Star a conceput o solutie de cumparare deosebita, ce imbina caracteristicile unei imprimante cu conectivitate Bluetooth cu cele ale unui sertar de bani mobil. Conectivitatea extraordinara si design-ul compact, alaturi de functionalitatea intuitiva si integrarea simpla sunt insusirile definitorii ale acestui dispozitiv: mPOPā„¢.

Simplu si elegant, acest dispozitiv usor si portabil are doar 10cm inaltime si 30cm latime si un design deosebit care va completa orice spatiu de vanzare. Alternativ, mPOP poate fi pozitionat sub tejghea pentru o economie sporita de spatiu, datorita pozitionarii frontale a optiunii de alimentare cu consumabile. Aceasta imprimanta termica fiabila poate fi incarcata si superior si are o ghilotina care taie partial chitante cu latimea de 58mm. mPOP poate fi achizitionat impreuna cu un scaner plug-and-play, dar aceasta optiune se poate adauga si ulterior.

Simon Martin, Director general al Star Micronics EMEA, declara: “Star concepe si imbunatateste continuu functionaliatea gamei de solutii POS si mPOS pentru a veni in intampinarea cererilor operatorilor din Retail si HoReCa. Datorita numarului mare de parteneri prezenti la standul Star de la RBTE 2016, vizitatorii vor putea vedea ei insisi cum pot fi utilizate eficient solutiile noastre intr-o multitudine de imprejurari”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 5 =