Premier Inn a optat pentru echipamente hardware economice, care imbunatatesc serviciile oferite clientilor si ofera solutii eco de printare

Premier Inn este cel mai mare lant hotelier si cu cea mai rapida crestere din UK, avand in prezent 580 de hoteluri si mai bine de 40.000 de camere in toata tara.

Compania a luat recent decizia de a introduce servicii de auto-servire prin intermediul chiocurilor de check-in si sa inlocuiasca o parte din imprimantele A4 traditionale din zona de  receptie. In urma acestei decizii, Premier Inn a reusit sa ofere clientilor servicii imbunatatie, sa reduca cozile de asteptare, clientii putandu-se caza prin simpla introducere a numarului de rezervare, a numelui si a cardului a plata.

Din solutia kiosk la care a apelat Premier Inn face parte si imprimanta Star TUP992, care foloseste role de hartie mari, de pana la 25 cm si care pot varia in grosime de la 65gsm/0.065mm pana la 150gsm/0.15mm. Imprimanta este capabila sa ofere rezultate in 2 culori la o viteza de 150mm/s, are un senzor ajutabil pentru capatul hartiei, are presenter si facilitatea de captare a documentelor. Totodata are si un rastru scalabil de la formatul A4 la A6.

Pentru zona de receptie a hotelurilor, Premier Inn a ales imprimanta Star TSP800 pentru a inlocui o imprimanta traditionala laser A4. Mica si compacta, aceasta imprimanta termica Star este versatila si poate printa la 150mm/s coduri de bare, etichete, chitante si tichete, cu o latime unica de 104mm pe hartie de pana la 150g/m2. Datorita posibilitatii de a fi asezata si in pozitie verticala pe birou sau chiar montata pe perete, TSP800 este optiunea ideala pentru economisirea spatiului.

Trefor Price, IT Project Manager at Whitbread PLC (grupul din care face parte Premier Inn), declara: “Am optat pentru Tup992 si TSP800 de la Star Micronics datorita caracteristicilor unice pe care le detin si beneficiilor uimitoare pe care le ofera. Astfel am reusit sa reducem cozile si sa oferim clientilor servicii de calitate superioara, am redus spatiul si costurile, cat si emisiile de CO2 si facturile de utilitati.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =