Compania P&O Ferries alege solutia de imprimante termice TSP800II de la Star
P&O Ferries, lideri in Regatul Unit in domeniul transportului naval, au ales TSP847 pentru a printa agatatoarele de parbriz pentru vehiculele ce pleaca din Dover catre Franta.
Acestia dispun de o flota extinsa de nave care asigura transportul pasagerilor si al marfurilor, fiind un serviciu complet, cu facilitati multiple, menite pentru a satisface nevoile tuturor clientilor sai.

P&O Ferries au cumparat 160 de modele TSP847 pentru a fi folosite in punctele de verificare din Dover si Calais. Se folosesc doua imprimante in fiecare cabina, una pentru a printa agatatoarele si cealalta pentru a printa chitante, vouchere, detalii ce tin de numarul de pasageri, alte detalii de la bordul navelor si informatii cu privire la destinatie.

Hartia pe care se printeaza agatatoarele este grea si lata de 150gsm, astfel ca solutia Star s-a potrivit ca o manusa, printand la o inalta calitate si asigurand o viteza de 150mm/secunda, rezista cu succes in mediul naval si duce la bun sfarsit comenzile de zi cu zi. TSP847 poate scala si printa continut de pe format A4 in format A6. Acesta a furnizat calitatea necesara si a adus simplitate in lucru, mai ales prin functia Drop-in&Print, care face incarcarea hartiei sa fie floare la ureche de fiecare data.

Conectivitatea nu reprezinta o problema pentru aceasta serie, avand variante disponibile cu RS232C Serial, Parallel, USB, Ethernet sau WiFi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 3 =