PCMS va fi alaturi de Star la standul 310 din cardul expozitiei RBTE, organizata la Olympia, in Londra (9-10 martie 2016). PCMS va prezenta software-ul BeanStore POS, folosit de comerciantii Tier One la nivel mondial, pe dispozitivul Star cu caracteristici de imprimanta cu conectivitate Bluetooth si de sertar de bani, dar si pe seria TSP100 futurePRNTā„¢, cu serviciul de tiparire chitante AllReceiptsā„¢.

Grupul PCMS este un furnizor de tehnologie pentru Retail care aprovizioneaza comercianti din toata lumea cu un set concentrat de solutii si servicii. Principala oferta o reprezinta suita VISION Commerce, un portofoliu de solutii care satisfac solicitarile comerciantilor. Suita Commerce inglobeaza un numar de solutii multidirectionale ce includ puncte de vanzare si POS-uri mobile, solutii de atragere a clientilor, informatii, protejare a profitului, administrare a comenzilor, administrare centrala pentru magazin si comert online.

Steve Powell, Director de vanzari al PCMS pentru EMEA, a spus: “A fost o placere sa lucram cu Star. Solutiile POS de varf pentru retail propuse de noi completeaza hardware-ul inovator produs de Star si si face posbil ca operatorii din Retail sa ofere clientilor o experienta unitara. Integrarea BeanStore in imprimantele Star a fost deplina”.

PCMS a integrat software-ul VISION BeanStore POS in mPOP, dispozitivul Star ce imbina caracteristicile unei imprimante cu un sertar de bani, usor si portabil de doar 10cm inaltime si 30cm latime, cu un design deosebit care va completa orice spatiu de vanzare. Desi creat initial pentru micii comercianti, Star a extins interesul pentru mPOP comerciantilor de toate dimensiunile multumita Windows SDK. Fiind o solutie flexibila, mPOP este ideal pentru o gama larga de imprejurari, de la tonete de sezon pana la baruri si cafenele.

PCMS s-a ocupat de integrarea de software si pentru seria TSP100 futurePRNT produsa de Star. Cu peste 5 milioane de instalari, imprimanta TSP100 are o baza solida de clienti ce pot beneficia si de o serie de instrumente software, inclusiv AllReceipts, un serviciu pentru chitante digitale cu conectivitate in cloud. Functionand independent de software-ul POS al comerciantului si nefiind necesare setari suplimentare, serviciul de chitante digitale oferit de Star pune la dispozitia comerciantului o cale rapida si gratuita de a-i oferi clientului o copie digitala a unei chitante, dar si informatii referitoare la comportamenul consumatorului si informatii rezultate din instrumentele de administrare.

Annette Tarlton, Director de marketing al Star Micronics EMEA, declara: “Suntem incantati sa lucram cu PCMS. Inglobarea software-ului VISION BeanStore POS de la PCMS in seria TSP100 futurePRNTā„¢ si in mPOP au oferit comerciantilor solutii cu numeroase caracteristici si de varf pentru punctele de lucru si mPOS”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − fifteen =