Star Micronics, producator international de imprimante termice, anunta ca produsele sale vor face parte dintr-o gama mai mare de solutii POS pe care Partner Tech le expune la Gitex Technology Week (8-12 octombrie 2017, Dubai World Trade Centre). Alaturi de solutiile Star Micronics, Partner Tech va prezenta si o serie de solutii marca E-PoS la standul E3-1 din Hall 3.

Din 1990, Partner Tech a devenit una dintre companiile de top la nivel mondial in sisteme PC si periferice aferente punctelor de vanzare. Portofoliul include produse de varf dedicate folosirii in diverse domenii, de la sisteme compacte all-in-one la terminale mobile pentru plasarea de comenzi. Echipamentele Partner Tech sunt utilizate de clienti prezenti la nivel international in retail si HoReCa.

Solutiile Star prezentate la standul Partner Tech la Gitex sunt mPOP™, care imbina o imprimanta termica Bluetooth cu un sertar de bani si TSP143IIIU, o imprimanta cu capacitatea unica de a comunica simultan cu a incarca dispozitive iPad, iPod sau iPhone. Deoarece elimina problemele de securitate ale conexiunii fara fir, aceasta solutie ofera flexibilitatea si pretul redus al sistemelor POS pe tablete cu fiabilitatea sistemelor POS traditionale.

Gestionarea unui numar mare de tablete si al dispozitivelor Bluetooth asociate este dificila din punct de vedere operational. TSP143IIIU rezolva toate acestea. Este compatibila cu sistemele POS clasice, dar poate comunica si incarca si un iPad, iPod sau iPhone conectate direct cu cablul specific furnizat de Apple pentru o conexiune sigura, spre deosebire de tehnologiile iOS wireless anterioare. In plus, este o solutie eficienta din punct de vedere al costului, deoarece o imprimanta USB este mai ieftina decat o versiune cu Bluetooth sau Wi-Fi.

Pentru o solutie POS de tip all-in-one pe tableta, mPOP este un dispozitiv unic care imbina functionalitatea unei imprimante Bluetooth cu utilitatea unui sertar de bani, este ieftin si usor, de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime si cu design elegant. Cu POPPack, care include un suport pentru tableta disponibil pe alb, negru sau pe alte culori si o baza metalica, utilizatorii pot obtine un punct de vanzare mobil cu un aspect deosebit. POPPack ofera flexibilitate si siguranta suplimentara, necesare in vanzarile cu amanuntul de mare volum, cu mentinerea mobilitatii solutiei. La sfarsitul zilei, statia mPOS poate fi depozitata sau transportata in siguranta, fara probleme.

Arjun Wadhwani, Managing Director, E-PoS International, declara: “Suntem incantati ca Star Micronics ni s-au alaturat la standul Partner Tech din cadrul Gitex Technology Week. Am colaborat multi ani cu Star, recunoastem ca solutiile sale inovatoare integreaza cea mai recenta tehnologie de imprimare termica si modeleaza viitorul domeniului POS.”

“Domeniul comertului cu amanuntul evolueaza rapid”, declara Nick Harrison, Divisional Manager – Europa de Est, Orientul Mijlociu, India si Africa, Star Micronics EMEA. “Solutiile clasice POS au in continuare un rol important, insa observam o preferinta accentuata pentru solutii POS pe tablete. Star a dezvoltat un portofoliu extins ca raspuns la aceste schimbari de pe piata. Imprimanta unica TSP143IIIU, in special, permite operatorilor de toate dimensiunile sa beneficieze de cea mai recenta tehnologie dedicata sistemelor POS pe tablete si de siguranta unei conectivitati permanente.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + eighteen =