Star Micronics anunta ca li se vor alatura si Pago Payments in cadrul RBTE, care se desfasoara in Olympia, la Londra, in perioada 8 – 9 May 2017. Pago Payments vor prezenta solutii simple si securizate de plata pentru retail, HoReCa, turism, agrement si pentru organizatorii de evenimente. Este unul dintre putinii furnizori de sisteme de plata care pot oferi solutii pentru Windows si Apple.

Pago Payment este o firma tanara si inovatoare care are ca scop schimbarea domeniului de procesare a platilor. Cu o abordare noua si de viitor, Pago ofera viteza necesara pentru procesarea platilor in mediul dinamic al retailului cotidian. Solutiile sunt pentru echipamente fixe sau mobile, inclusiv pentru tablete si imbina securitatea cu flexibilitatea sporita.

Retailerii vor putea sa utilizeze in continuare sistemul de operare Windows si vor beneficia si de: preturi competitive, sistem de plata integrat si interfata usor de utilizat.

Oferind solutii simple dar sigure, cu tarife cu mai mult de jumatate mai ieftine decat cele standard in domeniu, Pago Payments este perfect pentru retailerii de mici dimensiuni care vor o solutie rentabila dar si pentru retailerii mai mari care vor sa evite tarife de inrolare, autorizare si intretinere.

Sistemul de plata compatibil Windows permite ca tranzactiile generate de prestarea de servicii si de vanzari sa se efectueze pe loc. Se poate utiliza doar acest sistem, legat direct la un cont bancar al companiei sau poate fi o componenta integrata intr-un sistem POS existent.

Pago Central este o API (interfata de programare a aplicatiei) care controleaza toate comunicatiile dintre aplicatiile front-end cu mijloacele de plata si cu serviciile cloud. Pago Central se integreaza fara probleme cu sistemele EPOS si Windows. Toate tranzactiile sunt procesate cu ajutorul sistemelor proprii de gestionare si de raportare, iar interfata de programare permite integrarea si crearea de functii personalizate.

David Carman, co-fondator al Pago Payments, spune: “Este o perioada excelenta pentru Pago Payments. Am instalat pana acum 6000 de sisteme de plata. Colaborarea stransa cu Star ne-a permis sa oferim cea mai revolutionara solutie integrata de plata alaturi de un producator de imprimante care ofera astazi cele mai inovatoare solutii hardware POS.”

“Suntem incantati sa colaboram cu Pago Payments, o companie care revolutioneaza industria prin aceasta solutie inovatoare, flexibila si eficienta din punct de vedere al costurilor, care face posibila efectuarea de plati sigure oriunde, cu ajutorul dispozitivelor Bluetooth de plata”, adauga Annette Tarlton, director de marketing Star Micronics EMEA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + six =