Star Micronics anunta lansarea imprimantei TSP143III Bluetooth, cea mai noua din renumita serie TSP100 futurePRNT™. Aceasta lansare consolideaza pozitia Star Micronics ca producatorul de imprimante POS care ofera cea mai larga gama de imprimante cu Bluetooth, termice sau matriciale, de 80mm sau de 112mm, pentru bonuri, etichete si bilete folosite la punctele de vanzare. TSP143III Bluetooth ofera utilizatorilor o multime de caracteristici, inclusiv o varietate de aplicatii software si serviciul de chitante digitale, toate gratuite pentru a face fata pietei mPOS in continua schimbare unde se cauta mereu cele mai utile si ieftine imprimante cu Bluetooth.

Imprimanta este facuta sa functioneze cu cele mai bune sisteme de operare, printre care Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows. TSP143III Bluetooth are de asemenea o functie de autoconectare la pornire si la revenirea in zona de acoperire pentru iOS, asigurand astfel functionarea continua. Printre caracteristicile importante se numara viteza de printare de 250mm/s, un auto-cutter tip ghilotina (fiabilitate 2 milioane de taieturi) si capacitatea de a folosi hartie subtire, imprimanta este prietenoasa cu mediul si reduce costurile de operare pentru utilizator. Aceasta solutie eficienta din punct de vedere al costurilor vine cu alimentator integrat si cu un kit de montare verticala.

Utilizatorii beneficiaza si de avantajele software-ului futurePRNT care este inclus cu seria TSP100. Acest software gratuit le permite retailerilor sa instaleze setari pentru clienti chiar inainte de a scoate imprimanta din cutie. Toate setarile sunt salvate pe PC nemaifiind nevoie de a preconfigura imprimanta, veti economisi astfel timp si bani cheltuiti pe servicii de mentenanta.

TSP143III Bluetooth foloseste noul serviciu de chitante digitale AllReceipts™ de la Star, ce permite utilizatorilor sa ofere clientilor o copie digitala a chitantei sau a bonului, cat si acces la date analitice, sondaje si managementul dispozitivelor. Fara a necesita efort, AllReceipts ruleaza in cadrul driver-ului Star TSP100 si functioneaza independent de software-ul POS al utilizatorului. Este activat prin simpla printare a unui bon, trimitand o copie digitala catre aplicatia AllReceipts de pe mobilul clientului fara a avea nevoie de adresa de email sau numar de telefon. Chitantele pot fi revendicate doar o singura data dupa care sunt sterse, chitantele salvate pe dispozitivul clientului pot fi sortate dupa data sau retailer si pot fi etichetate “business” sau “personal”.

Functia Engage NOW permite vanzatorului sa ofere linkuri catre promotii, reduceri, cupoane, etc. Clientii care folosesc aplicatia AllReceipts trebuie doar sa atinga logo-ul firmei in lista de chitante de pe smartphone si vor fi directionati catre un URL oferit de firma. Engage NOW este securizat si poate fi personalizat simplu si usor. Receipt Flip este cea mai noua functie adaugata aplicatiei AllReceipts, fiind prima care ofera optiunea de a folosi ambele parti ale bonului. Aceasta functie permite firmelor de retail sa foloseasca verso-ul bonului digital, la fel cum pot face in realitate, pentru a afisa termeni si conditii, politica magazinului, promotii, materiale de marketing, etc.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA delcara: “Star isi imbunatateste continuu portofoliul pentru a oferi celor din retail si din industria ospitalitatii solutii de printare mPOS unice, iar noul TSP143III Bluetooth nu face exceptie. Dedicatia noastra fata de acest sector este demonstrata, Star este acum liderul industriei cu cea mai larga gama de imprimante cu Bluetooth, termice sau matriciale, de 80mm sau de 112mm, pentru bonuri, etichete si bilete folosite la punctele de vanzare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 6 =