Producatorul international de imprimante Star Micronics si-a extins echipa de conducere prin numirea lui James Cassar ca Business Development Manager pentru Marea Britanie si Irlanda.

Odata cu cresterea vanzarilor, precum cea inregistrata in 2016, de 16,5%, creste si reputatia Star. James va colabora cu echipa din Marea Britanie pentru a continua sa consolideze in special parteneriatele cu retailerii, distribuitorii si dezvoltatorii de software. Filozofia Star de a sprijini in mod activ clientii directi si indirecti printr-un canal dedicat de distributie este compatibila cu experienta extinsa a lui James de peste 20 de ani. Aceasta include experienta de Business Development Manager la Ingram Micro (divizia DC/POS), aceea de Senior Product Specialist la Toshiba Tec Europe, alaturi de experienta directa in retail, cum ar fi Store Systems Controller la Perfect Pizza si 7-Eleven.

Numirea lui James este cea mai recenta etapa in planurile de expansiune ale Star EMEA, care includ investitii majore pe piata germana, prin deschiderea unei noi filiale si a showroom-ului inovator Retail Solutions din centrul orasului Frankfurt. Acest lucru, plus cele mai recente inovatii prezentate pentru tabletele POS, precum lansarea recenta a primei imprimante USB din lume care poate simultan comunica si alimenta dispozitive Apple iOS, confirma pozitia de lider a Star ca furnizor de solutii mobile de imprimare POS. Cunostintele aprofundate ale lui James despre seria TSP100 vor consolida cresterea continua a Star in segmentul de piata dedicat sistemelor POS traditionale si al tabletelor POS.

“Sunt foarte incantat sa ii urez Bun venit! lui James la Star Micronics, in acest moment de crestere fara precedent al companiei. Expertiza sa in afaceri si intelegerea industriei POS vor fi un adevarat avantaj pentru Star, in procesul de consolidare al prezentei companiei in domeniile POS si mPOS”, afirma Simon Martin, Director & General Manager al Star Micronics EMEA.

James adauga: “Star Micronics este recunoscuta ca un lider in domeniul POS si mPOS. Drept urmare, sunt foarte incantat sa ma alatur echipei si astept cu nerabdare sa contribuim la cresterea si extinderea viitoare a Star, incepand cu cea mai mare expozitie pentru domeniul comercial din Marea Britanie – Retail Business Technology Expo 2017 la Olympia, saptamana viitoare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =