Star Micronics are placerea sa anunte ca iVend Retail, un lider recunoscut al producatorilor de solutii integrate multidirectionale, administrare cu conectivitate in cloud si comert cu amanuntul mobil, va fi prezent si la standul Star (310), si la standul 520 de la RBTE, ce se va desfasura in perioada 9-10 martie, in Olympia, la Londra. La standul Star, iVend Retail va prezenta functionarea software-ului Mobile POS pe dispozitivul mPOP™, produs de Star, o solutie mobila de cumparare care combina caracteristicile unei imprimante cu conectivitate prin Bluetooth si ale unui sertar de bani.

Suita de administrare propusa de iVend Retail este o solutie de varf, multidirectionala si mobila pentru sectorul de Retail, care permite comerciantilor sa impulsioneaza vanzarile, profiturile si satisfactia clientilor pe toate caile, oferind o perspectiva circulara asupra clientului si o imagine unitara a stocului.

iVend Retail si-a inclus suita de administrare in dispozitivul mPOP produs de Star, un sistem POS mobil compact de ultima generatie. Simplu si elegant, acest dispozitiv usor si portabil are doar 10cm inaltime si 30cm latime si un design deosebit care va completa orice spatiu de vanzare. Pe langa mPOP, iVend Retail a conceput software pentru imprimanta mobila cu conectivitate Bluetooth SM-S200i si pentru imprimanta de birou TSP654II.

iVend Retail este membra Gold a clubului VIP al Star pentru creatori de software si integratori de sisteme, care ofera o gama de beneficii exclusive, incluzand vanzari dedicate, sprijin tehnic si promovare, alaturi de acces la SDK-uri complete. Membrele clubului pot participa la concursuri, pot obtine premii si stimulente, pot beneficia de initiative suplimentare. Fiecarei membre i se aloca un nivel pe baza criteriilor stabilite de Star Micronics EMEA.

Richard Kolodynski, Vicepresedinte executiv pentru Europa la iVend Retail, comenteaza: “Consumatorii de astazi asteapta atat forma, cat si functionalitate, impunand raporturi usor accesibile. Acum mai mult decat oricand tehnologia mobila devine mijloc esential, permitand comerciantilor cu amanuntul sa oglindeasca modul de lucru din online in spatiile traditionale de desfacere pentru a creste vanzarile. Parteneriatul nostru cu Star Micronics ofera o solutie exceptionala intreprinderilor mici si mijlocii care au nevoie de un sistem de vanzare compact, echipat sa administreze solicitari diverse ale consumatorilor”.

mPOP a primit certificarea Mfi de la Apple Inc. (compatibil cu iPhone, iPad, iPod) si functioneaza cu toate sistemele de operare cunoscute, inclusiv iOS de la Apple, Android si Windows, ceea ce ofera o solutie maleabila utilizatorilor.

Annette Tarlton, Director de marketing al Star Micronics EMEA, adauga: “Ca membra Gold a clubului VIP al Star, iVend Retail a demonstrat un nivel inalt de angajament fata de marca Star si a inglobat cu succes produsele noastre intr-o varietate de aplicatii. Suntem incantati de participarea iVend Retail la standul Star de la RBTE, unde vor prezenta functionarea suitei lor de administrare pe mPOP, cel mai nou dispozitiv inovator produs de Star”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =