Producatorul international de imprimante Star Micronics anunta ca Inventorum GmbH va prezenta o aplicatie POS pentru iPad cu un mod inovator de emitere a bonurilor pe Star mPOP, un punct de vanzare mobil, care imbina o imprimanta Bluetooth cu un sertar de bani, la showroom-ul Star Micronics din Frankfurt (6-7 iulie 2017, Frankfurt am Main, Germania).

Odata cu dezvoltarea exceptionala a domeniului mPOS si aparitia companiilor de software interesate de aceasta piata, nu este surprinzatoare alegerea facuta de Inventorum pentru solutiile de imprimare POS cu conectivitate Bluetooth si de inalta performanta de la Star, utilizate in afaceri din retail si ospitalitate din intreaga lume.

Inventorum este o aplicatie pentru iPad cu functii de punct de vanzare, comert electronic, management al inventarului si raportare in timp real. Sistemul POS ofera toate datele si informatiile de care au nevoie comerciantii pentru a urmari canalele de distributie oricand si oriunde deoarece consumatorii solicita o experienta similara de cumparaturi, indiferent de locul in care le efectueaza. Aplicatia iPad poate deschide un magazin web cu doar un click. Designul intuitiv al Inventorum, ce imbina functionalitatea unei case de marcat cu un sistem de gestionare a inventarului si cu un magazin online pe o platforma mobila, ii ajuta pe micii comerciantii sa isi mentina competitivitatea datorita optimizarii proceselor zilnice din magazin si a prezentei online.

Una dintre cele mai importante functii incluse ofera comerciantilor cu amanuntul posibilitatea de a vinde vouchere direct din sistemul POS. Un voucher este creat cu o valoare prestabilita, este tiparit alaturi de chitanta si contine un cod de bare si un cod numeric pentru rascumparare. Voucherele pot fi rascumparate pentru orice produs, comerciantul trebuie doar sa scaneze codul de bare sau sa introduca codul de pe cupon.

“Suntem bucurosi sa avem un partener ca Star, cu care lucram indeaproape. Imprimantele pentru bonuri si chitante sunt o parte importanta a solutiei POS oferita de noi iar cele mai recente dispozitive Star sunt la fel de usor de utilizat precum aplicatiile noastre. mPOP, echipamentul care imbina o imprimanta cu un sertar de bani, corespunde filozofiei noastre de structura compacta si stil, perfect compatibil cu Apple iPad, tableta pe ntru care dezvoltam aplicatia noastra”, declara Christoph Brem, fondator si CEO al Inventorum.

Pentru comerciantii care cauta o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani, Star mPOP este o solutie ieftina, usoara si compacta, de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime. Datorita sistemului de alimentare frontala, mPOP poate fi asezat sub tejghea, ramanadu-va astfel mai mult spatiu pentru vanzare. Fiind compatibil cu cele mai utilizate sisteme de operare – Apple iOS, Android si Windows, mPOP ofera utilizatorilor o solutie Bluetooth flexibila, gata sa lucreze cu software POS compatibil si cu un sistem de plati prin card.

POPPack este un pachet alcatuit dintr-un suport pentru tableta de inalta calitate, alb sau negru (sunt disponibile si alte culori) si placa metalica, pe care utilizatorii il pot folosi pentru a obtine un punct de lucru eficient, cu un aspect deosebit. Designul POPPack ofera flexibilitate si securitate suplimentara, necesare in domeniul vanzarii cu amanuntul, mentinand mobilitatea solutiei mPOP. La sfarsitul zilei de lucru, sistemul POS alcatuit din tableta si mPOP va putea fi depozitat sau transportat in siguranta.

Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA, adauga: “Suntem incantati ca Inventorum isi prezinta performantul sistem POS pentru iPad pe Star mPOP in showroom-ul din Frankfurt. Imbinand expertiza Inventorum cu experienta Star, sectorul de retail beneficiaza de cea mai noua tehnologie mPOS printr-o solutie fiabila, versatila, cu numeroase functii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + ten =