Tinand cont de participarea plina de succes la cateva expozitii inclusiv Takeaway Expo si RTB Live in 2015, Star Micronics si Intelligent Point of Sale Limited continua sa-si consolideze parteneriatul oferind o gama larga de tablete POS de mare performanta, compatibila cu tehnologia Chip & PIN de la iZettle, dar si a altor furnizori. Aceste solutii vor fi expuse la standul Star (310) din cadrul RBTE, ce se va desfasura in perioada 9-10 martie, la Olympia, in Londra.

Intelligent Point of Sale este creatoarea intelligentpos®, o aplicatie POS pentru iPad, cu conectivitate in cloud, un sistem EPOS ieftin si de ultima ora care permite afacerilor sa inceapa vanzarea de produse repede si usor, sa controleze si sa urmareasca vanzarile si stocul in timp real, din orice locatie.

Pentru tiparirea de chitante si tichete, Intelligent Point of Sale a furnizat software pentru cateva produse Star care suporta iOS, printre care imprimanta mobila SM-T300i, imprimanta de chitante TSP654IIBTi, imprimanta multifunctionala FVP10 si imprimanta de bucatarie SP700. Ultimul produs pentru care va furniza software este noua imprimanta TSP143III wireless LAN (prezentata in ianuarie 2016). Aceasta imprimanta va simplifica multe aplicatii Intelligent Point of Sale in domeniul Retail si HoReCa si va fi un veritabil produs gata de folosire pentru clienti.

Deoarece clientii prefera din ce in ce mai mult sa plateasca folosind cardul cu ajutorul solutiei Chip & PIN de la iZettle, combinata cu sistemul EPOS de la Intelligent Point of Sale si solutiile flexibile de tiparire pentru tablete ale Star, de la tonete la baruri, toate sunt echipate pentru a satisface nevoile clientilor care cauta un mijloc de plata usor si sigur.

Andrew Calzetti, Director de marketing in cadrul Intelligent Point of Sale Limited, spune: “SDK-urile excelente oferite de Star ne-au permis sa integram software-ul nostru in anumite echipamente produse de ei si sa oferim astfel clientilor cateva solutii POS puternice, cu multiple caracteristici: noua TSP143III wireless LAN este un exemplu perfect in acest sens”.

Annette Tarlton, Director de marketing al Star Micronics EMEA, adauga: “Colaborarea noastra cu Intelligent Point of Sale a oferit domeniilor Retail si HoReCa tablete POS inovatoare si flexibile. Pe langa satisfacerea nevoilor operatorilor din aceste sectoare, compatibilitatea cu tehnologia Chip & PIN de la iZettle ofera unui numar in crestere de operatori o solutie mobila eficienta de plata cu cardul. Asteptam cu nerabdare ca Intelligent Point of Sale sa se alature Star la RBTE si sa continuam consolidarea parteneriatului in 2016”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 14 =