Star Micronics anunta ca Intelligent Point of Sale, membra Gold a clubului VIP al Star, a castigat extragerea anuala organizata de club, avand ca premiu vizitarea expozitiei de Retail NRF, desfasurata recent la New York City.

Intelligent Point of Sale este cea care a creat intelligentposĀ®, o aplicatie tip punct de vanzare pentru iPad, cu conectivitate in cloud, un sistem EPOS ieftin si de varf ce permite comerciantilor sa vanda produse repede si usor, sa controleze si sa verifice atat vanzarile cat si stocul in timp real, din orice locatie.

Clubul VIP al Star pentru creatorii de software si integratorii de sistem ofera beneficii exclusive acestora, printre care vanzare, promovare si suport tehnic dedicate, dar si acces la SDK-uri complete. Membrele pot participa la competitii, pot obtine premii si stimulente, pot beneficia de initiative suplimentare. Fiecarei membre i se aloca un nivel pe baza criteriilor stabilite de Star Micronics EMEA.

Ca membra Gold a clubului VIP al Star, Intelligent Point of Sale a demonstrat un nivel inalt de dedicare pentru marca Star si a integrat cu succes produsele Star intr-o varietate de aplicatii.

Vizitatorii expozitiei Retail Business Technology de la Londra, din martie 2016, vor putea testa in premiera solutiile oferite de Intelligent Point of Sale, dar si de alte membre ale clubului VIP al Star, prezente la standul Star (310).

“Parteneriatul nostru cu Intelligent Point of Sale ofera sectoarelor de Retail si HoReCa solutii mPOS puternice, inovatoare si eficiente din punct de vedere al costului. Suntem incantati ca au reusit sa se alature companiei Star la expozitia NRF de mare succes de anul acesta si abia asteptam sa le prezentam solutiile si la standul nostru de la RBTE, din martie”, a declarat Annette Tarlton, Director de marketing al Star Micronics EMEA.

“Prezenta la NRF a fost deosebit de incitanta. Lansarea noii imprimante cu conectivitate WiFi m-a convins in mod deosebit ca va fi o completare exceptionala a gamei Star Micronics si ca va fi un produs intr-adevar gata de utilizat pentru clientii nostrii, ceea ce le va permite acestora sa inceapa imediat”, a comentat si Robin Know, cofondator si Director general al Intelligent Point of Sale.

Andrew Calzetti, Director de marketing al Intelligent Point of Sale adauga: “Toata munca de integrare a solutiilor noastre cu produsele Star Micronics incepe sa-si arate roadele. Suntem incantati sa lucram impreuna din nou in 2016, pentru a raspunde nevoilor antreprenorilor moderni dar si pentru a prezenta pietei solutii EPOS complete, ce vor oferi puterea marilor afaceri intreprinderilor mici si mijlocii, dar si afacerilor abia lansate”.

Informatii aditionale despre Intelligent Point of Sale

Intelligent Point of Sale a fost fondata in 2012, in Edinburgh si creeaza software de varf pentru intreprinderi mici si mijlocii, ce poate fi utilizat pe dispozitive iOS (iPad) drept solutie de vanzare ieftina, cu conectivitate in cloud (EPOS). IntelligentposĀ® este o aplicatie tip sertar de bani, usor de utilizat si de instalat, complet personalizabila ce functioneaza pe iPad si permite plati cu cardul de credit, verifica stocul, automatizeaza ordonarea, gestioneaza mesele, creeaza si aplica promotii si reduceri, recunoaste si rasplateste fidelitatea, maximizeaza eficienta, automatizeaza si ajuta la dezvoltarea afacerii datorita sistemului de raportare puternic, care permite administrarea si controlul la distanta, de oriunde si oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 2 =