La Equipmag 2016 (12-14 Septembrie, Paris Expo, Porte de Versailles), Star Micronics (Standul 3B 079) va demonstra viitorul conectivitatii POS cu cele mai noi solutii de la parteneri, printre care Wynd, Tactill, RoverCash (LundiMatin), Innovorder, Smile & Pay, Bizerba si BDMI.

Star ofera o gama de solutii flexibile care pot fi upgradate usor pe masura ce sistemul dumneavoastra POS evolueaza. De la sisteme complexe pentru magazinele mari la cele simple pentru magazine volante, Star are competenta si experienta necesara pentru a oferi solutii personalizate la un pret avantajos. Lider in domeniul POS si mPOS cu cele mai noi solutii Cloud ‒ Bluetooth, wireless, pentru puncte de vanzare si printare mobila pentru tablete POS. Printre clientii Star in Franta se numara France Billet, Ticketmaster, CGR Cinémas si PPMC.

Cei care vor vizita standul Star vor vedea o gama larga de solutii mPOS, implementate de o parte din partenerii din HoReCa si retail care furnizeaza software si solutii pentru plata mobila. Printre ultimele inovatii care au fost integrate se numara mPOP™, solutia mPOS unica formata dintr-o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani, o solutie accesibila, usoara, cu o inaltime de doar 10cm, o latime de 30cm si un design modern. Aceasta vine cu optiunea POPPack care include un cadru de calitate pentru tableta si o baza de suport din metal, acestea pot fi albe, negre sau pot avea alte culori la alegerea clientului. Designul POPPack ofera o optiune flexibila impreuna cu un plus de securitate care este necesar in mediul aglomerat din retail, pastrand insa elementul de mobilitate. Astfel aveti posibilitatea de a transporta sau securiza sistemul mPOS la sfarsitul programului.

Conectivitatea este foarte importanta pentru Star, de aceea ofera retailerilor care cauta o imprimanta super performanta pentru punctele de vanzare, cele mai noi modele din seria TSP100 futurePRNT™ − TSP143III Wireless LAN (WiFi) si TSP143III Bluetooth. Ele ofera solutii de printare mPOS fara fir cu Bluetooth si WiFi de mare viteza, impreuna cu software-ul futurePRNT. Seria TSP100 include o sursa de alimentare integrata si un kit de montare verticala in cutie, in plus, este compatibila cu sistemele de operare importante, inclusiv Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows. Imprimanta TSP143III Wireless LAN se poate conecta foarte usor datorita conexiunii WPS care simplifica procesul de configurare, in timp ce TSP143III Bluetooth are o functie de autoconectare la sistemele iOS oricand sunt pornite sau intra in raza de actiune, asigurand astfel functionarea continua.

Retailerii pot cumpara o imprimanta Star TSP654II cu o interfata traditionala, fiind siguri ca va fi o investitie de viitor indiferent ce tip de tehnologie Cloud vor alege, pentru ca pot oricand sa upgradeze interfata traditionala cu noua interfata HI X. Aceasta interfata poate fi folosita si cu alte modele de imprimante Star care pot printa pe consumabile cu o latime de 80/112mm, TSP743II, TSP847II si SP700. In plus, puteti cumpara direct imprimanta  TSP654II HI X Connect care este pregatita pentru tehnologiile Cloud, avand interfata HI X integrata. Toate solutiile ofera printare inteligenta pentru sistemele din logistica, HoReCa si retail care folosesc tehnologia Cloud.

Interfata este compatibila cu tehnologia Star WebPRNT™ pentru printarea locala, prin internet cat si prin Star CloudPRNT™, o tehnologie care permite printarea de la distanta prin aplicatii online sau smartphones folosind conexiunea LAN sau conexiunea WiFi care este insa optionala.

Star va prezenta si serviciul gratuit de chitante digitale AllReceipts™ care este oferit impreuna cu imprimantele termice POS de la Star. Acest serviciu le permite celor din retail sa ofere clientilor o copie digitala a chitantei sau a bonului cat si acces la date analitice, sondaje si managementul dispozitivelor. Fara a necesita efort, AllReceipts ruleaza in cadrul driver-ului imprimantei si functioneaza independent de software-ul POS al utilizatorului. Este activat prin simpla printare a unui bon, trimitand o copie digitala catre aplicatia AllReceipts de pe mobilul clientului fara a avea nevoie de adresa de email sau numar de telefon. Chitantele pot fi revendicate doar o singura data dupa care sunt sterse, chitantele salvate pe dispozitivul clientului pot fi sortate dupa data sau retailer si pot fi etichetate “business” sau “personal”.

“Zona de retail evolueaza”, declara Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA. “In timp ce solutiile POS traditionale au rolul lor important in retail, vedem un transfer clar catre solutiile mPOS wireless si cu Bluetooth, pe masura ce tehnologia Cloud devine din ce in ce mai raspandita iar tabletele POS devin mult mai importante. Star a creat un portofoliu extins care poate face fata cu succes la schimbarile din piata, in asa fel incat retailerii de toate tipurile sa poata profita de cele mai noi tehnologii mPOS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − thirteen =