Este timpul sa imprimi performanta in business-ul tau cu super reduceri. Imprimantele StarĀ sunt disponibile la preturi speciale in cel mai mare Black Friday pentru afaceri. Pregateste-te sa prinzi reducerile cu greutate la echipamenteleĀ tale preferate pentru imbunatatirea activitatii zilnice. VeziĀ aiciĀ ghidul Black Friday 2019Ā pentru a fi primul care beneficiaza de promotiile la imprimantele Star.

Iata cu ce oferte te asteptam in campania de Black Friday, pe 15 noiembrie, de la ora 07.00, in magazinul nostru onlineĀ www.itgstore.ro.

Imprimantele StarĀ sunt ideale pentruĀ a printa rapid si la calitate maxima tot ce ai nevoie pentru activitatea zilnica si pentru a creste nivelul productivitatii in compania ta.

Desi vazuta ca o zi de promotii in care consumatorii persoane fizice, Black Friday este o ocazie potrivita pentru companii sa cumpere strategic echipamente de care au nevoie.

Cinci motive pentru care Black Friday este un moment favorabil, daca esti antreprenor

1. Cumperi echipamentele si solutiile dorite la preturi mult mai mici, cu pana la 60%.Ā Cu cat platesti mai putin, cu atat castigi mai mult.

2. Sute de produse, din toate categoriile, se afla la discount in campania de Black Friday. Acest lucru inseamna ca vei gasi cel putin un echipament necesar afacerii tale, astfel incat sa profiti la maximum de moment si sa cumperi la pretul cel mai mic.

3. Pentru ca preturile sunt reduse substantial, Black Friday este momentul potrivit sa cumperi echipamente pe care oricum ai in plan sa le schimbi in viitorul apropiat.

4. Este o idee buna sa faci iti un stoc de consumabile mai mare, pentru o perioada mai lunga de timp, pentru echipamentele folosite, avand in vedere preturile scazute.

5. Faci o investitie cu efecte benefice pe termen lung. Prin reducerile cu greutate, platesti cu mult mai putin pe echipamente performante esentiale pentru a creste productivitatea in business-ul tau.

BONUS! La comenzile de peste 150 lei, ai livrare gratuita oriunde in tara.

In plus, punem la dispozitie vouchere de discount pentru a te bucura de reduceri oricand vrei dupa Black Friday, pe o perioada lunga de timp, intre 1 decembrie 2019 si 31 martie 2020.

Pregatit pentru cel mai mare #BlackFridaypentruAfaceri? Te asteptam peĀ www.itgstore.ro, vineri, 15 noiembrie, de la ora 07.00. Fii primul care prinde cele mai bune preturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =