Compania publica de transport din Londra recomanda imprimanta mobila SM-L200 de la Star Micronics pentru solutiile de plata cu cardul.

Star Micronics, producator international de imprimante, anunta ca imprimanta mobila SM-L200 este aprobata pentru a fi folosita in solutiile de plata cu cardul in taxiurile Londoneze. Dupa ce compania publica de transport din Londra a anuntat ca toate taxiurile vor fi obligate sa accepte plata cu cardul, Star s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si a fabricat o imprimanta mobila care poate face fata cerintelor taximetristilor.

Aici la Star suntem constienti de faptul ca taximetristii din Londra trebuie sa cunoasca extrem de bine orasul pentru a isi duce clientii la destinatie prin haosul si blocajele caracteristice strazilor Londoneze. Taximetristii Londonezi trebuie sa treaca printr-un antrenament foarte greu si sa promoveze testul “Cunostintelor”, iar Star recunoaste bunele maniere, amabilitatea si cunostintele avansate pentru care sunt renumiti.

Folosind imprimanta mobila de bonuri cu Bluetooth, Star SM-L200, taximetristii beneficiaza de mai multe caracteristici unice si extrem de utile intr-o forma compacta si usoara. Acestea includ o viteza mare de printare, display LCD si rezistenta la caderi de la 1.2m. Avantajele tehnologiei BLE includ, pe langa consumul redus de energie, instalarea foarte simpla datorita conectarii automate cu mai multe dispozitive care folosesc Bluetooth 4.0, inclusiv Apple iOS, Android si Windows.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: “La Star Micronics suntem onorati sa fim producatorul de imprimante recomandat de compania publica de transport din Londra pentru majoritatea solutiilor de plata cu cardul. Vom oferi taximetristilor Londonezi o solutie de printare fiabila la un pret bun.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 20 =