In cadrul evenimentului Hostelco 2018, desfasurat in perioada 16–19 aprilie 2018 la Fira Gran Via, Barcelona, Star Micronics va expune o gama variata de solutii POS standard si pentru tablete, montabile in spatiul de vanzare sau portabile, dedicate cerintelor actuale din industria ospitalitatii, un domeniu aflat intr-o continua evolutie.

Gama de echipamente prezentata asigura comunicare la orice nivel. Printre solutiile pe care le veti gasi la stand se numara: imprimanta termica cu conexiune USB TSP143IIIU, imprimanta termica TSP654II CloudPRNT-POS si mPOP, o combinatie intre o imprimanta termica Bluetooth si un sertar de bani. La standul 638, alaturi de Star Micronics, va fi prezent si RoverCash (Lundi Matin), unul din principalii parteneri de software.

Star Micronics la Hostelco 2018

Star furnizeaza cele mai noi solutii POS pentru tablete si aplicatii stocate in cloud utilizate in domeniul ospitalitatii. Modelele de imprimante pentru bucatarii, hoteluri si baruri, precum si modele mobile utilizate pentru preluarea comenzilor asigura utilizare rapida si eficienta. Pe langa echipamentele inovatoare, compania ofera suport tehnic pentru multiple platforme, astfel ca dispozitivele pot fi utilizate alaturi de orice software standard sau cu stocare in cloud dedicat domeniului HoReCa, precum si in solutii POS personalizate pentru tablete cu sisteme de operare Android, iOS si Windows.

Cea mai recenta adaugire la binecunoscuta serie TSP100 futurePRNT este TSP143IIIU, singura imprimanta de bonuri cu conexunie USB capabila sa asigure comunicare si alimentare prin cablu lightning pentru dispozitive Apple ca iPad, iPod sau iPhone. Deoarece imprimanta permite conectarea directa a dispozitivelor Apple, beneficiati de o conexiune sigura, fara problemele de securitate pe care le presupune conectarea fara fir, de flexibilitatea si costul redus oferit de sistemele POS pe tablete si profitati de fiabilitatea sistemelor POS traditionale.

Succesul Star cu numeroase companii de dezvoltare software se datoreaza atentiei acordate SDK-urilor si a documentatiei complete care faciliteaza integrarea. Din experienta Star, multiple solutii software sunt deja compatibile cu TSP143IIIU. Pentru alte aplicatii software integrarea se poate realiza rapid, datorita noilor SDK-uri si nu doar cu TSP143IIIU, ci cu toate produsele din seria TSP100. Seria TSP100 isi mentine statutul de serie preferata de imprimante de bonuri datorita modelelor cu diverse interfete, inclusiv Bluetooth si WLAN.

Pentru a rezolva actualele cerinte de conectivitate, dar si pentru a fi pregatiti pentru cele viitoare, Star propune TSP654II echipata cu interfata standard, care poate fi inlocuita oricand cu interfata HI X, daca optati pentru migrarea in cloud. HI X se poate utiliza si pe alte imprimante Star, care tiparesc pe etichete, chitante si bonuri de 80 sau 112 mm latime, cum sunt modelele termice TSP743II, TSP847II si imprimanta matriciala SP700. TSP654II se poate achizitiona deja echipata cu interfata HI X. Indiferent de varianta aleasa, veti beneficia de o solutie moderna pentru industria ospitalitatii, adaptata inclusiv pentru comenzi online.

Solutiile POS pentru tablete se remarca datorita software-ului cu conexiune in cloud, simplu de utilizat oriunde si a echipamentelor compacte si ieftine. Principalul dezavantaj al acestor solutii este lipsa controlului asupra perifericelor.  Pentru a rezolva aceasta problema, Star a dezvoltat o solutie care permite software-ului stocat in cloud sa functioneze pe orice tableta sau smartphone cu sistem de operare Windows, Android, Linux sau iOS, iar perifereicele sunt controlate cu ajutorul imprimantei.  Astfel, se obtine o solutie POS completa, care faciliteaza inclusiv desfasurarea tranzactiilor, o solutie care ofera toate avantajele sistemelor POS pe tableta.

Noua imprimanta Star TSP654II CloudPRNT-POS se poate folosi ca un hub care ofera conectivitate cu fir – Ethernet sau fara fir – Wi-Fi si suport pentru periferice prin intermediul a doua porturi USB host. Afisajul pentru clienti SCD222, cititoarele de coduri de bare 1d/2d si sertarele de bani sunt printre perifericele preferate de clientii Star si pot fi achizionate de la distribuitori. Conectarea imprimantei Star si a dispozitivului la aceeasi retea permite obtinerea unei solutii complete, conectata la sistemul POS de pe tableta, ușor accesibilă pentru orice dispozitiv cu conexiune la Internet.

Partenerii software ai Star, printre care si RoverCash (Lundi Matin), si-au indreptat atentia si catre integrarea solutiei mPOP in sistemele POS pe baza de tablete. mPOP, un echipament cu un design elegant si structura compacta, de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime, contine o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani. Datorita sistemului de emitere al bonurilor dispus frontal, mPOP poate fi amplasata si sub tejghea, pentru ca spatiul de vanzare sa nu fie aglomerat inutil.

Daca lui mPOP i se adauga si POPPack, un pachet care include un suport pentru tableta (alb, negru sau alte culori) si o placa de metal, se obtine o statie mPOS eleganta. POPPack asigura un plus de flexibilitate si de siguranta pentru localurile aglomerate, fara sa renuntati la mobilitatea solutiei. La sfarsitul zilei, statia mPOS poate fi transportata sau depozitata in siguranta.

Anette Tarlton, Marketing Director al Star Micronics EMEA, declara: “Star continua sa dezvolte si sa imbunatateasca functionalitatea gamei de solutii POS standard si pentru tableta pentru a indeplini cat mai bine cerintele in continua schimbarea ale industriei ospitalitatii. Vizitatorii standului Star de la Hostelco 2018 vor putea testa cele mai noi solutii POS pe tablete cu software gazduit in cloud, acele solutii care confirma pozitia de lider a companiei in avangarda tehnologiei de imprimare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − nine =