Producatorul international de imprimante termice de bonuri Star Micronics anunta ca va fi prezent alaturi de Floral Frog Limited la FleurEx 2017, care se desfasoara in 21 – 22 octombrie 2017, la Hilton Metropole, Birmingham. Floral Frog va prezenta software-ul dedicat florariilor alaturi de mPOP, una dintre cele mai inovative solutii propusa de Star, care imbina functionalitatea unui sertar de bani cu utilitatea unei imprimante Bluetooth.

Floral Frog ofera o suita software accesibila, special conceputa pentru managementul florariilor, care include si un modul de plata. Software-ul automatizeaza toate procesele si sarcinile efectuate zilnic intr-o florarie, incepand cu vanzarea, procesarea comenzilor, platile cu cardul, stabilirea automata a traseului de livrare, operatiuni de contabilitate si multe altele. FrogPOS este o solutie ideal de utilizat pe iPad.

Floral Frog si Star Micronics la FleurEx 2017

Pentru a completa suita software de gestiune si plata, Floral Frog a optat pentru mPOP de la Star Micronics. Aceasta combinatie unica de imprimanta Bluetooth si sertar mobil, de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime este usoara, compacta si un design elegant. mPOP poate fi amplasat si sub tejghea, deoarece emiterea bonurilor se face frontal, iar cutter-ul inclus taie bonurile automat. Alte caracteristici notabile sunt conectivitatea remarcabila, modul de utilizare intuitiv si integrarea facila.

Cu POPPack, care include un suport de tableta de inalta calitate, alb, negru sau de culori alternative si o baza metalica, utilizatorii pot obtine un punct de vanzare mobil elegant. Pachetul ofera flexibilitate si securitate suplimentara, necesare in mediile aglomerate de vanzare cu amanuntul, pastrand in acelasi timp elementul mobil. Aceasta ofera capacitatea de a transporta si depozita in siguranta statia mPOS la sfarsitul zilei de lucru.

Un client multumit de modul in care functioneaza suita software Floral Frog alaturi de Star mPop este 800Flower, cu 2 magazine situate in Dubai Marina si The Palm Jumeirah. Bilal Hamdan, co-fondator al companiei, a declarat: “Utilizarea Floral Frog a fost o decizie perfecta pentru afacerea noastra, deoarece conectarea in cloud permite diviziilor noastre de contabilitate si operatiuni sa ramana sincronizati sa fie nevoie de rapoarte zilnice si de numeroase e-mail-uri. Echipa noastra se poate concentra mai mult pentru dezvoltarea afacerii si sa petreaca mai putin timp pentru codificarea si actualizarea rapoartelor.”

Elliza Wade Florist din Hayes, Kent, este un alt client satisfacut, care a precizat: “Floral Frog are un impact pozitiv asupra afacerii noastre si s-a vazut imediat. Nu mai avem nevoie de vechea casa de marcat, nu trebuie sa mai notam comenzile, nu mai sunt documente de intocmit de mana. Noul software EPOS alaturi de mPOP functioneaza minunat. Platile sunt procesate instantaneu si inregistrate in modulul Contabilitate, ceea ce ne scuteste de multa munca. Comenzile sunt organizate automat, astfel ca putem face livrari simplu si rapid, un lucru foarte important in perioade aglomerate: de Craciunul, de Ziua indragostitilor sau de Ziua Mamei. Este pur si simplu un produs fantastic la un pret excelent.”

Wayne Goulden, Technical Director, Floral Frog Limited, adauga: “Parteneriatul cu Star Micronics ne-a oferit accesul la expertiza unuia din liderii mondiali in domeniul producerii de imprimante termice de bonuri. mPOP completeaza perfect suita noastra software si ofera florariilor o solutie compacta pentru tablete, cu un aspect stilat, usor de utilizat si bogata in caracteristici”.

Informatii generale despre Floral Frog
Fondata in 2016 de Wayne Goulden si Kim Sheppard, Floral Frog este o companie specializata in dezvoltarea de software dedicat gestionarii florariilor, care integreaza un sistem EPOS si un modul de procesare al platilor. Ideea s-a nascut din experienta de 16 ani a lui Kim, in calitate de florar, si din cunostintele vaste ale lui Wayne in IT. Impreuna, ei au dezvoltat o solutie simpla si accesibila pentru toate florariile. Dupa lansarea initiala in Marea Britanie la inceputul anului 2017, Floral Frog se extinde acum pe piata internationala cu software-ul lor cu conectare in cloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 6 =