Info-kiosk-urile sunt prezente de ceva timp in sectorul ospitalitatii, iar utilitatea lor continua sa se dezvolte. Motivul dezvoltarii ramane acelasi: cresterea satisfactiei clientilor care duce la cresterea profiturilor. Pentru restaurantele cu servire rapida, info-kiosk-ul ofera posibilitatea cresterii vanzarilor deoarece poate gestiona un numar mai mare de comenzi intr-o perioada mai scurta de timp. Pentru clienti, info-kiosk-ul reduce timpul de asteptare si ofera posibilitatea personalizarii comenzilor.

Producatorul international de imprimante POS Star Micronics si producatorul de info-kiosk-uri de ultima generatie Evoke Creative colaboreaza cu mari comercianti cu amanuntul si cu unele dintre cele mai cunoscute companii din lume, inclusiv McDonald’s. Astazi, principalele provocari cu care se confrunta restaurantele cu servire rapida sunt concurenta foarte mare si clientii din ce in ce mai sofisticati, care solicita produse mai bune si mai proaspete, livrate mai repede.

Evoke a fost abordat de McDonald’s pentru a dezvolta un nou concept de info-kiosk. Diferentele demografice si culturale globale inseamna ca produsul trebuie sa fie cat mai intuitiv si mai accesibil posibil, cu un aspect curat si prietenos. Numarul de restaurante existente si acoperirea globala impun ca noul dispozitiv sa fie produs eficient, sa poata fi transportat si instalat la nivel mondial in cel mai sigur si mai simplu mod si sa functioneze 24/7 in conditii intensive de utilizare. Evoke si-a folosit cunostintele tehnice extinse obtinute ca urmare a operarii pe diferite piete pentru a proiecta o gama adaptabila de produse modulare, capabila sa gestioneze mai multe tipuri de echipamente.

Produsul final stabileste un nou standard pentru info-kiosk-urile utilizare in domeniu. Inovatia a fost cuvantul de ordine in fiecare etapa a procesului de productie, ceea ce a permis Evoke sa obtina cel mai bun produs la cel mai bun pret, fara diminuarea calitatii sau a fiabilitatii.

Pentru tiparirea de bonuri, Evoke a apelat la Star pentru a furniza o imprimanta fiabila si performanta, care sa faca fata mediului solicitant in care functioneaza info-kiosk-ul. Echipamentul oferit este TSP700II, o imprimanta robusta incorporabila. Ofera acelasi nivel de performanta ca o imprimanta cu cadru deschis, insa este mai usor de instalat, de reparat si de intretinut. In plus, este si multifunctionala, deoarece, spre deosebire de alte imprimante folosite in info-kiosk-uri, TSP700II tipareste chitante, bonuri, etichete si coduri de bare la o viteza de 250mm/secunda.

Directorul tehnic al Evoke, Dean Ward, a declarat: “Aveam nevoie de o solutie de imprimare fiabila si eficienta, iar Star a reusit sa ofere modelul perfect, care se potriveste designului nostru, permite inlocuirea componentelor interne fara necesitatea sculelor suplimentare si realimentarea rapida cu role de hartie. Am ales imprimantele Star pentru ca suntem principalul furnizor al restaurantelor McDonald’s din Marea Britanie, astfel ca era esential pentru noi sa avem in stoc consumabile si accesorii care sa functioneze de fiecare data.”

Imprimantele ca TSP700II sunt utile si datorita compatibilitatii cu aplicatii de emitere a chitantelor digitale. Comerciantii cu amanuntul si operatorii HoReCa pot oferi materiale promotionale pe care clientul le poate stoca pe smartphone. Pentru sectorul ospitalitatii, aceasta ofera oportunitatea cresterii vanzarilor, deoarece clientii pot accesa cu usurinta cupoane si pot beneficia de reduceri relevante. Star ofera gratuit serviciul AllReceipts de emitere a chitantelor digitale pentru toata gama de imprimate incorporabile.

O copie digitala a unei chitante imprimate este trimisa aplicatiei AllReceipts de pe telefonul smartphone al clientului fara sa fie nevoie de o adresa de e-mail sau de un numar de telefon. Chitantele pot fi revendicate o singura data, dupa care sunt sterse. Chitantele salvate pot fi ordonate dupa data sau dupa denumirea comerciantului, iar clientul le poate adauga inclusiv etichete. Cea mai recenta caracteristica semnificativa adaugata acestei aplicatii este Receipt Flip, care permite emiterea de bonuri digitale color cu doua fete. Comerciantii pot sa profite de reversul chitantelor digitale, la fel ca in cazul chitantelor tiparite, pentru afisarea termenilor si conditiilor, pentru prezentarea promotiilor si a altor materiale de marketing.

Functionalitatea serviciului AllReceipts este imbunatatita si cu Engage NOW, care ofera comerciantilor posibilitatea adaugarii de link-uri catre promotii, reduceri, cupoane etc. Clientii care utilizeaza aplicatia AllReceipts pot sa atinga sigla comerciantului din lista chitantelor de pe telefonul smartphone si sa fie directionati catre o adresa URL specificata de comerciant. Engage NOW este sigura si usor de personalizat, oferind o conexiune deosebit de individualizata cu fiecare client. Aceasta tehnologie imbunatateste utilizarea info-kiosk-urilor si faciliteaza comunicarea comerciantilor direct cu clientii.

Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA, afirma: “Parteneriatul stabil si de succes intre Star Micronics si Evoke ajuta la oferirea de servicii si solutii fara egal in domeniul info-kiosk-urilor. Colaborarea cu operatori majori din mai multe industrii ne permite sa oferim solutii kiosk cu tehnologie inovativa si design creativ, care asigura o dezvoltare si o prezenta tot mai mare a info-kiosk-urilor in domenii din ce in ce mai variate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 11 =