In cadrul EuroCIS 2016 (23-25 Februarie 2016, la Messe Düsseldorf, Germania) producatorul international de sisteme POS, Star Micronics isi va expune noua gama de solutii POS si mPOS, solutii ce raspund noilor standarde de pe piata si furnizeaza conectivitate la toate nivelurile.

In particular, Star va face o demonstratie a celor mai recente modele, TSP143III Wireless si mPOP™ all-in-on Bluetooth – imprimanta si sertar de bani. Acestia vor fi acompaniati de parteneri precum Inventorum, Leaf Systems, iVend Retail si Time Saving la standul 9 / A14.

Star Micronics anunta lansarea TSP143III WLAN, cel mai nou model din seria TSP100 futurePRNT™, model conceput pentru a furniza conexiune wireless de cea mai buna calitate pentru Retail si HoReCa. Seria Star TSP100 este folosita in magazinele si restaurantele din toata lumea, de la cele mai mari magazine si restaurante pana la chioscuri si cafenele.

Noul membru al familiei, TSP100 ofera o gama variata de caracteristici, printre care sunt incluse viteza mare de printare de 250mm/secunda, o ghilotina pentru taiere ce duce pana la 2 milioane de taieri si capacitatea de printare pe hartie ultra subtire. Economisirea costurilor de utilizare si reducerea consumului de hartie sunt inca doua caracteristici foarte importante pe care TSP143III pune accentul in mod deosebit, dorind sa ajute clientii, dar si mediul inconjurator.

Oferind compatibilitate cu majoritatea sistemelor de operare precum Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows, precum si sincronizare usoara si o conexiune WPS, imprimanta se va putea instala usor si va putea fi folosita eficient de fiecare data. Totodata, retailerii se pot folosi de avantajele softului futurePRNT, soft disponibil la toate modelele seriei TSP100 si care ofera facilitati de instalare pentru iOS si Android si permite configurari simple si eficiente prin intermediul internetului.

Imprimanta TSP143III WLAN este compatibila noul serviciu AllReceipts pentru bonuri digitale, serviciu care le ofera retailerilor posibilitatea de a emite bonuri digitale simplu si rapid, gratuit si fara a fi nevoie de adresele de email ale clientilor. Pentru imbunatatirea relatiei cu clientii si cresterea interactiunii cu acestia, retailerul poate realiza sondaje dedicate publicului tinta.

De asemenea, serviciul Engage NOW este folosit pentru a mentine clientii la curent cu toate noutatile din magazine, promotii, reduceri si produse introduse recent, astfel ca legatura retailer-client este imbunatatita si mentinuta la un nivel optim.

Receipt Flip este cea mai recenta optiune adaugata pentru seria TSP, optiune ce permite printarea pe spatele bonului; se pot adauga promotii, regulamente de concurs si alte materiale, dupa caz. Totodata, acest sistem este menit sa economiseasca consumul de hartie si sa favorizeze mediul inconjurator.

Pentru operatorii din Retail si HoReCa Star furnizeaza cea mai noua tehnologie mPOS, si anume mPOP – solutia all-in-one cu Bluetooth care incorporeaza simultan functiile de imprimanta si de sertar de bani.

Conectivitatea complexa, designul compact si integrarea usoara sunt doar cateva dintre caracteristicile care definesc dispozitivul mPOP™.
Simplu si stilat, inovativul echipament mPOS de la Star are doar 10 cm inaltime si 30 cm latime, incandrandu-se la fix pe tejghea. Totodata, ca solutie alternativa, in cazul in care vreti sa salvati mai mult spatiu, acesta se poate monta cu usurinta si sub tejghea. mPOP taie automat bonuri de 58mm si poate fi comandat cu un scaner plug&play sau il puteti achizitiona ulterior. Datorita conectarii prin Bluetooth, unitatea este compatibila cu cele mai importante sisteme de operare ale telefoanelor mobile si ale tabletelor – iOS, Android, Windows, Linux.

Simon Martin, Director si Manager General al Star Micronics EMEA declara: “Star isi dezvolta si imbunatateste permanent gama de solutii POS si mPOS pentru a indeplini cele mai inalte standarde de pe piata, in conformitate cu schimbarile permanente din Retail si HoReCa.La prezentarea EuroCIS 2016 vizitatorii vor putea lua parte la o serie de demonstratii in care se vor pune in aplicare sistemele Star Micronics.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − sixteen =