Benetton utilizeaza imprimanta termica de chitante Star TSP100 futurePRNT

Brandul italian Benetton a luat nastere in anul 1965, iar in momentul actual este prezent in peste 120 de tari. Caracterizate prin stil, calitate si pasiune, colectiile sale sunt bine cunoscute in lumea intreaga: United Colors of Benetton, Sisley, Playlife si Killer Loop.

Grupul Benetton are o productie anuala de 150 de milioane de articole de imbracaminte si o retea de aproximativ 5000 de magazine, ceea ce genereaza o cifra de afaceri de peste 1.9 miliarde de euro anual.

Recent, compania a luat decizia ca in cadrul retelei de magazine sa-si actualizeze imprimantele POS de la modelele traditionale TSP600 Star Micronics, la solutia revolutionara TSP100 futurePRNT. Alegand aceasta solutie inovativa de la Star Micronics, Benetton beneficiaza acum de viteza inalta de printare si calitate exceptionala a imprimarii. Fiind un echipament sofisticat dar rentabil, TSP100 futurePRNT ofera si un numar de instrumente software utile, fara a presupune un cost suplimentar.

Datorita caracteristilor inovative ale imprimantelor termice TSP100 futurePR, aspectul chitantelor emise poate fi cu usurinta modificat, iar clientii Benetton pot fi targetati eficient prin emiterea de cupoane relevante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =