In cadrul RBTE 2016, la standul 310, vizitatorii au avut parte de demonstratii ale solutiilor software si hardware Star, printre care imprimanta bluetooth cu sertar de bani mPOP™, TSP143III WLAN si serviciul gratuit AllReceipts™. Acestea au fost integrate intr-o gama de solutii POS cu tableta, destinate pentru retail sau hoReCa.

Cu demonstratii live de la parteneri precum Biz Outsourcing Solutions, eirpoint, EPOSability, Intelligent Point of Sale, PCMS, Shopwave si Vend, retailerii din toate categoriile au experimentat solutiile WiFi, care nu doar ca ofera ultima tehnologie in segmentul POS, dar furnizeaza tranzitia catre mPOS.

”Biz Outsourcing Solutions au avut doua zile foarte reusite alaturi de Star, la RBTE, Londra. Clientii hoReCa au manifestat un mare interes pentru produsul nostru, Just eMenu POS si au optat pentru acesta. De asemenea, am avut ocazia sa intalnim reselleri care ne pot ajuta sa ne extindem portofoliul de clienti pe viitor. Desi am avut doua zile aglomerate, putem spuna ca evenimentul a fost un succes.” Syed Naqvi, Director, Biz Outsourcing Solutions Limited UK.

”A fost o placere sa luam parte la evenimentul RBTE 2016 si sa ne prezentam solutiile mobile pentru retail alaturi de partenerii nostri de la Star. Integrarea cu solutiile star reprezinta o investitie importanta care nu ezita sa impresioneze retailerii.” Niall Cannon, eirpoint.

”Ca de fiecare data, colaborarea cu Star in cadrul RBTE a fost un succes. Am avut posibilitatea sa cunoastem noi oportunitati de business, precum si oameni in asentiment cu noi, care tind spre inovatie.” Josh Smith, Operations Manager, EPOSability.

”Ne-am bucurat foarte tare sa fim parte din expozitia Star Micronics si am avut ocazia sa lansam un produs care va ramane in istoria companiei, am lansat noul website si ID-ul de brand. Interesul clientilor pentru noul iPad Cloud EPOS creste in fiecare zi , iar noi vom continua sa evoluam adaugand noi functii si facand cunoscuta solutia noastra la nivel international. Parteneriatul cu Star Micronics joaca un rol foarte important in acest scop.” Andrew Calzetti, Chief Marketing Officer, Intelligent Point of Sale Limited

”Parteneriatul cu Star din acest an ne-a facut o mare placere, am observat cum combinatia de solutii inovative Star pentru software-ul nostru PoS aduce stand-ul in lumina reflectoarelor. La cum au aratat lucrurile, sunt sigur ca vor exista multiple oportunitati de colaborare pe viitor.” Steve Powell, Director Vanzari PCM Emea.

”RBTE 2016 a fost o experienta foarte eficienta pentru Shopwave. Cum platile mobile si serviciile digitale au avansat foarte rapid, am primit foarte multe solutii de implementare a software-ului nostru prin hardware-ul pus la dispozitie de catre Star Micronics.” Julian Polzella, fondator Shopwave.

”Tehnologia cloud este viitorul, internetul s-a dezvoltat foarte repede si considerabil, asa ca vom cauta sa integram solutiile noastre in business-ul clientilor nostri si sa le oferim perspectiva viitorului alaturi de cei mai buni parteneri. Astfel de evenimente sunt foarte prielnice pentru ceea ce ne-am propus.” Pierre-Emmanuel Perruchot de La Bussiere – Business Development and Channel.

Annette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA: ”RBTE 2016 a fost, ca de fiecare data, o expozitie de mare succes pentru Star. Cu parteneri potriviti care s-au adaptat nevoilor tuturor tipurilor de clienti din diverse sectoare, vizitatorii au putut intelege pe deplin potentialul solutiilor mPOS oferite de catre Star.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =