In cadrul Vaper Expo 2016 (6 – 8 Mai, NEC, Birmingham), compania lider de piata in domeniul software-ului cloud destinat retail-ului, Vend, va face o demonstratie a solutiei mPOP™, solutie mPOS conceputa prin imbinarea unui sertar de bani si a unei imprimante Bluetooth menite sa functioneze eficient impreuna si sa sporeasca productivitatea utilizatorilor.

Creat pentru iOS si iPad, Vend le permite retailerilor sa opereze plati de oriunde, fie ca vorbim despre magazine sau mediul online. Acestia isi pot verifica inventarul, pot aplica programe de loialitate si pot tine evidenta situatiei financiare in timp real.

mPOP™ are un design compact si robust, cu o amprenta de numai 30cm si o inaltime de 10cm. Datorita acestui design, este adecvat utilizarii pentru incasari in spatii mici pentru afaceri cum ar fi: florarii, baruri, cafenele etc. mPOP poate fi amplasat fie direct pe blat sau tejghea, fie dedesubt pentru mai multa siguranta si pentru economie de spatiu.

Ergonomic solutions aduc inovatia in materie de montare prin seria C-Frame, incoporand un suport pentru tableta si o placa pentru Star mPOP. Astfel, rezulta o solutie compacta pentru mediul retail. C-Frame este o rama inovativa, destinata sustinerii tabletelor, cu un design de ultima generatie, care poate cuprinde majoritatea tabletelor de 10″. Puteti alege dintr-o varietate de culori si optiuni de montare, ceea ce face din C-Frame o solutie foarte usor de personalizat, menita sa le ofere clientilor cele mai bune experiente.

Versiunea C-Frame cu montare superioara vine cu un element rotativ care va permite sa pozitionati tableta in asa fel incat sa nu mai fie nevoie de un ecran separat pentru clienti.
Annette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA: ”Suntem incantati sa lucram impreuna cu Vend si Ergonomic Solutions; in acest fel putem oferi o solutie stilata si compacta pentru piata de retail, o solutie care incorporeaza software cloud pentru retail management. Vizitatorii Vaper Expo 2016 vor avea ocazia dea a vedea o demonstratie in timp real a acestei solutii.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =