Retailul este un domeniu atat de competitiv incat reducerile de pret nu mai sunt suficiente pentru a fideliza clientii. Existand atat de multe magazineĀ cu aceeasi varietate de produse, este mai mult decat esential sa te asiguri ca fiecare persoana care intra in magazinul tau se simte apreciata si primeste toata atentia brandului tau. Iata, asadar, trei solutii care transforma clientii in ambasadori de brand.

  1. Digital Signage

Digital Signage este o “usa” interactiva care permite unui business sa comunice direct cu un consumator, implicandu-l in timp ceĀ are intentia sa faca o achizitie in magazin. Acest suport electronic este o forma de publicitate extrem de personalizabilaĀ si o garantie ca publiculĀ tinta vede si retineĀ mesajul instantaneu.

Multe solutii POS au incorporata un ecran pentru digital signageĀ pe care pot fi afisateĀ frecvent diverse mesaje.Ā Este o solutie prietenoasaĀ pentru utilizatori si rentabila pentru business deoarece influenteaza cresterea veniturilor prin afisarea de informatii despre cumparaturi, promotii si alte oferte speciale pentru clienti.

2. Vouchere cu promotii

Clientii isi doresc sa economiseasca sau sa primeasca gratuit produse sau servicii. Cu un voucher promotional, de exemplu, convingi foarte usor clientii sa testeze un nou produs sau sa repete o achizitie. O metoda putin costisitoare de a promova un produs sunt bonurile fiscale pe spatele carora pot fi ilustrate reclame. O alta metoda eficienta pentru a convinge clientii sa cumpere este promovarea prin digital signage.

3. Feedback de la clienti

Profita de orice oportunitate pentru a te apropia mai mult de clienti si a-i imprieteni cu brandul si produsele sau serviciile tale.Ā Aplicand un chestionar vei putea afla lucruri importante despre produsele sau serviciile oferite din perspectiva clientilor, ceea ce ajuta la aducerea de schimbari in favoarea business-ului tau. Pentru a convinge mai usor clientii sa completeze un chestionar, poti oferi un voucher cu discount. Astfel, ii si fidelizezi.

Cu o solutie POS, potrivita business-ului tau, in care sa integrezi digital signage si pe care sa afisezi un chestionar, vei reusi saĀ atragi atentia clientilor si sa-i determini sa revina constant in magazinul tau. Descopera aici toate solutiile pentru retail.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 2 =