Producatorul international de imprimante POS, Star Micronics, anunta ca li se vor alatura The Pricing People la standul nr. 310 la RBTE 2017 (8 – 9 mai, Olympia, Londra). Datorita preturilor care se schimba in mod constant, a asteptarilor in continua evolutie ale clientilor si a legislatiei care impune comerciantilor sa isi desfasoare activitatea cu cea mai mare precizie, este mai importanta ca oricand o tehnologie actualizata si eficienta de etichetare a rafturilor.

Solutia noua si inovatoare de la standul Star consta in utilizarea de software din cloud pe iPod pentru crearea unui volum mic de etichete de produse sau de preturi cu costuri reduse si tiparirea cu ajutorul imprimantei Star TSP743II HI X. Aceasta solutie simpla si performanta ofera inovatie la pretul potrivit si consta in imprimarea de la distanta prin intermediul cloud-ului de etichete pentru raft, automat sau la cerere, care sa reflecte modificarile zilnice ale preturilor. Astfel, este asigurata conformitatea si redus volumul de munca al personalului.

Star CloudPRNT permite imprimarea directa si sigura de la distanta prin intermediul unui server web pe o imprimanta Star aflata oriunde in lume, fara sa fie nevoie de un sistem POS sau un PC local. Evitati astfel configuratiile complicate ale retelei si impune aceasta solutie drept ideala pentru etichetarea de rafturi. TSP743II HI X imprima si taie etichete de 80 mm sau 112 mm trimise direct din centrala, facand posibila implementarea imediata a schimbarilor de preturi in mai multe locatii si magazine.

James Ussher-Smith, Director la The People Pricing, afirma: “Prin parteneriatul cu Star, putem oferi o serie de optiuni care sa va ajute sa faceti alegerea potrivita pentru afacerea dvs. Vom prezenta aceste optiuni la standul 310 al Star si la standul 646, al nostru, la RBTE 2017. Fie ca aveti nevoie de o solutie la nivel de intreprindere, fie de una pentru consumatori, noi putem furniza hardware rentabil, este compatibil cu o gama larga de terminale mobile si tablete, imprimante de etichete desktop sau mobile. Mai mult, acelasi hardware poate imbunatati si alte procese, inclusiv inventarul, click & collect si imprimarea de chitante pentru bunuri, iar personalul magazinelor va putea sa se concentreze pe imbunatatirea vanzarilor si a experientei clientilor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =