In domeniul ospitalitatii, clientii apreciaza posibilitatea sa utilizeze cardul in mod sigur pentru a plati online in avans un depozit, a achita ulterior soldul si pentru orice altceva comandat la fata locului.

Kashing este singura companie care ofera un serviciu cu costuri fixe pentru efectuarea de plati online si plati offline. Astfel, sunt evitate conturile dedicate fiecarui furnizor de servicii, deoarece reuneste toate necesitatile de procesare a platilor intr-un singur loc. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la securitatea datelor clientilor sau la respectarea marcilor de carduri, este o solutie de plata rapida, simpla si sigura.

Dispozitivul Kashing pentru plata cu cardul simplifica acceptarea de plati fata in fata, prin intermediul unui site web sau prin telefon. Aplicatia asociata ofera tot ce aveti nevoie pentru a gestiona rezervarile, stocurile si vanzarile.

Proprietarii The Roseleigh Guest House explica modul in care solutia le-a ajutat afacerea: “Kashing este partenerul nostru si are un extraordinar serviciu de suport clienti. Sistemul online este foarte bun, deoarece ofera un raport detaliat pentru fiecare plata efectuata si este usor de invatat. Zilnic sunt generate o lista a tranzactiilor efectuate, unde putem vedea cat a platit fiecare client si totalul incasarilor. Pur si simplu ne face viata mult mai usoara.”

Karen Rossouw, CEO, Kashing, spune: “Vrem sa schimbam modul in care proprietarii de afaceri mici si mijlocii vad efectuarea platilor si sa le furnizam solutii considerate exclusive pentru companiile mai mari”. Karen adauga: “Tehnologia va permite sa gestionati platile astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la securitatea cardului sau la prevederile legale. Una dintre functiile specifice oferite este reincarcarea, si functioneaza astfel: odata facuta o plata, clientii pot solicita efectuarea unei plati similare de pe card fara sa mai fie necesar sa reintroduca datele de contact. Si, deoarece toate platile trec printr-un sistem contabil, nu aveti nevoie de furnizori diferiti.”

Puteti utiliza sistemul Kashing alaturi de Star mPOP, un echipament compact si estetic ce va pune la dispozitie cea mai recenta tehnologie disponibila pentru solutiile POS pe tablete. Este un sistem combinat alcatuit dintr-o imprimanta termica Bluetooth si un sertar de bani, este ieftin, usor si economiseste spatiu, multumita structurii de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime. Deoarece bonurile se emit frontal, mPOP poate fi amplasat sub tejghea pentru a profita la maximum de spatiul de vanzare.

mPOP este un sistem adaptabil, compatibil cu Apple iOS, Android si Windows. Conectivitatea Bluetooth inseamna ca e suficient un singur cablu pentru functionare completa, iar afisajul LED va informa rapid operatorii despre starea asocierii sau despre probleme, precum terminarea rolei de hartie. In plus, cele 4 porturi USB disponibile faciliteaza incarcarea unor tablete, telefoane si scanere.

“Suntem incantati sa colaboram cu Kashing. Caracteristicile simple si securizate ale solutiei de plata Kashing, combinate cu Star mPOP, ofera industriei ospitalitatii un sistem POS pentru tablete inovator, adaptabil, compact, elegant si usor de utilizat”, conchide Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =