Producatorul international de imprimante POS Star Micronics anunta lansarea noii sale imprimante TSP143IIIU, singura solutie de imprimare disponibila momentan care poate comunica si alimenta direct si simultan un iPad sau iPhone, eliminand nesiguranta conexiunilor fara fir.

Star isi mentine reputatia de companie inovatoare, urmata indeaproape in initiative, in ceea ce priveste domeniul tabletelor POS mobile, care colaboreaza cu o multitudine de dezvoltatori software si integratori din domeniu. Observand preferinta pentru solutii Apple din ultimii ani, manifestata de operatorii din retail si HoReCa, Star a furnizat o solutie care imbinata flexibilitatea si economia de costuri a tabletelor POS cu fiabilitatea sistemelor POS traditionale.

Operatiunile cu multiple tablete si conexiuni Bluetooth pot fi dificile, insa TSP143IIIU faciliteaza aceste procese prin conectarea directa si in siguranta a dispozitivelor iPad/iPhone prin cablul Lightning de la Apple. Imprimanta poate fi utilizata fara probleme si cu sistemele POS traditionale. Ca rezultat, probleme precum dificultati de asociere, setari de retea si conectivitate sunt eliminate.

Un iPad sau iPhone comunica direct cu imprimanta, similar cu modul de comunicare dintre o imprimanta USB si terminalele traditionale, ceea ce ofera operatorilor din magazine mari o solutie fiabila pentru executarea unui volum mare de tranzactii, dar si pentru mediile unde comunicarea fara fir este dificila. Aceasta noua imprimanta permite actualizarea si implementarea imediata de decizii pentru o intreaga infrastructura, deoarece imbina flexibilitatea tabletelor POS cu fiabilitatea terminalelor POS traditionale. In acelasi timp, operatorii de magazine mici pot profita de flexibilitatea si costurile reduse asociate utilizarii tabletelor POS, avand si siguranta unei conexiuni permanente.

Succesul Star cu vanzatorii independenti de software se datoreaza atentiei la detalii pentru kit-urile de dezvoltare ale soft-ului (SDK) si ale documentatiei, esentiale pentru integrarea facila. O mare parte din solutiile software actuale sunt deja compatibile cu TSP143IIIU, in timp ce altele se pot integra cu usurinta cu ajutorul SDK-ul disponibil, tinand cont ca este valabil pentru toata gama TSP100. Gama TSP100 ramane seria preferata pentru utilizare alaturi de tabletele POS datorita modalitatilor vaste de conectare, inclusiv Bluetooth si Wi-Fi, iar TSP143IIIU este singura imprimanta USB care, in prezent, se poate conecta la dispozitive Apple.

“TSP143IIIU reprezinta o shimbare majora pentru domeniile de retail si HoReCa”, afirma Simon Martin, Director si Manager General la Star Micronics EMEA. “Oferind alternative revolutionare pentru conectarea terminalelor POS, Star isi consolideaza pozitia de lider, deoarece le permite retailer-ilor si operatorilor HoReCa de orice dimensiuni sa profite de flexibilitatea si rentabilitatea tabletelor POS, concomitent cu fiabilitatea traditionalelor sisteme POS”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + seventeen =