Solutiile propuse de Star Micronics si The Good Till Company va ajuta sa va dezvoltati afacerile din domeniul ospitalitatii

HoReCa este un domeniu cu evolutie rapida, unde operatorii au la dispozitie o gama din ce in ce mai variata de optiuni in materie de tehnologie POS. Inovatia este motorul principal al dezvoltarii si solutiile propuse se concentreaza pe sisteme POS pe tablete, care ofera avanataje semnificative fata de sistemele POS pe PC.

O solutie POS pe tableta este mai compacta, mai placuta din punct de vedere estetic si este cu 25% mai ieftina decat variantele pe calculator. In plus, software-ul cu conexiune in Cloud ofera mai multa flexibilitate, are un cost mai scazut si se poate extinde odata cu dezvoltarea pietei si cu cerintele afacerii. Un sistem POS pe tableta simplifica operatiunile de gestionare a afacerii, de imbunatatire a echipamentelor si de raportare oriunde si oricand pentru detinatorii de restaurante, baruri, cafenele sau cluburi.

Star este cunoscuta drept o companie de top inovatoare in materie de sisteme POS pentru tablete si ofera o gama variata de solutii flexibile care pot fi imbunatatite pe masura ce sistemul POS folosit evolueaza. Gasiti in portofoliul Star solutii complexe, potrivite lanturilor de restaurante sau solutii pentru o singura locatie, perfect adaptate mediului in care se vor folosi si la un pret adecvat. De la cei mai mari clienti din domeniul HoReCa, precum McDonald’s, la cei mai mici operatori, toti beneficiaza de cea mai noua tehnologie Bluetooth pentru conectarea la Cloud, precum si de solutii de imprimare mobile, cu conexiune wireless.

Acest nivel de expertiza a convins The Good Till Company sa aleaga Star drept producator preferential de imprimante de bonuri si chitante. The Good Till Company dezvolta un software POS pentru iPad intuitiv si accesibil, care ii ajuta pe detinatorii de restaurante, baruri si cafenele din Marea Britanie sa fie mai aproape de clienti si sa-si gestioneze mai eficient afacerile. Sistemele POS rezultate din colaborarea dintre Star si The Good Till Company ofera functionalitate, stil si viteza, avantaje de care beneficiaza atat angajatii cat si clientii.

Software-ul nu ajuta doar la incasarea contravalorii, ci este completat cu module si functii care va permit accesul la informatii despre orice, de la inventar, la vanzari si margini de profit, astfel ca aveti toate datele pentru ca administrarea afacerii sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Sistemul este usor de instalat si de folosit zilnic, se pliaza pe specificul afacerii dumneavoastra si include caracteristici care pot fi accesate oricand, de oriunde. Aceste caracteristici includ accesul la raportari in timp real, care se poate face pe loc sau de la distanta, pentru una sau mai multe locatii.

Oliver Rowbory, director al The Good Till Company, afirma: “Aplicatia POS The Good Till pentru HoReCa este foarte simplu de instalat si extrem de usor de folosit, astfel ca instruirea angajatilor e floare la ureche! Veti avea la dispozitie unul din cele mai eficiente instrumente de gestionare al afacerii, indiferent de specificul acesteia – restaurant, pub, magazin specializat, cafenea, fast-food, food truck. Iar functiile incluse va ofera informatii complete, care va ajuta sa va administrati eficient afacerea, oriunde v-ati afla.”

The Good Till Company are clienti din Marea Britanie si din alte parti ale lumii, cum ar fi The EDEN Club din Ibiza si The Panama Club din Amsterdam, care folosesc aplicatia POS alaturi de echipamente Star.

EDEN este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Ibiza la nivel mondial. A fost fondat in 1999, in golful San Antonio, iar in 2013 a fost total renovat, acum fiind alcatuit dintr-un corp principal, o locatie secundara, NeXt, cu acces independent si cu un sistem de sonorizare puternic si exclusiv: Incubus Gold, produs de Void. Clubul indeplineste cele mai sofisticate cerinte, avand in componenta: doua pupitre pentru DJ, cateva baruri, ring principal de dans, diferite niveluri si doua zone VIP cu parcare privata.

Aplicatia POS The Good Till pe iPad este folosita in cateva baruri ale clubului Eden, alaturi de imprimantele Star TSP143IIIBI, care ofera o foarte buna conectivitate Bluetooth, perfect adecvata unui club aglomerat. Star TSP143IIIBI ofera posibilitatea reconectarii automate la iPad dupa pornirea tabletei sau daca aceasta a iesit din raza de acoperire Bluetooth. Sunt de mentionat si alte caracteristici precum: viteza de printare de 250 mm/sec, un cutter tip ghilotina care poate efectua 2 milioane de taieri si posibilitatea de tiparire pe hartie foarte subtire, sursa de alimentare interna si kit de montare pe verticala inclus in pachet.

Niall Dempsey, EDEN, a declarat: “Am apelat la The Good Till Company deoarece aveam nevoie de o aplicatie POS pentru iPad usor de folosit, care sa fie eficienta pentru un volum foarte mare de tranzactii si care sa ofere date si rapoarte detaliate. Software-ul ne-a depasit asteptarile si ne permite sa oferim serivicii excelente clientilor nostri.”

Panama Club, aflat in centrul Amsterdamului, a sarbatorit 15 ani de existenta in septembrie 2017. Este unul din cluburile cu cea mai lunga perioada de functionare din Amsterdam, ocupa pozitia 78 in topul celor mai bune 100 cluburi din lume alcatuit de DJ Mag si este o locatie preferata pentru spectacole de moda, conferinte, prezentari, intalniri, nunti, receptii si alte evenimente. Aici se utilizeaza software-ul dezvoltat de The Good Till Company alaturi de imprimanta termica Star TSP143IIIU, cel mai nou model din seria TSP100 futurePRNT. La ora actuala, este singura imprimanta cu interfata USB care faciliteaza comunicarea si incarcarea simultana a dispozitivelor Apple direct prin cablul lightning. Acest mod de conectare ofera comunicare de incredere si va permite sa profitati de flexibilitatea si pretul mai scazut al unui sistem POS pe tableta, dar si de fiabilitate similara unui sistem POS traditional.

Tot Niall Dempsey adauga: “Star TSP143IIIU este imprimanta perfecta pentru cerintele noastre: o cantitate mare de bonuri de tiparit rapid si comunicare permanenta. Alaturi de software-ul oferit de The Good Till Company, solutia aceasta ne ajuta sa functionam eficient si sa avem siguranta unei conectivitati constante.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =