Construit doar din 80 de containere de transport reamenajate, Boxpark Croydon ofera multe optiuni, de la restaurante de lux la restaurante moderne care ofera street food, cu mancaruri din toata lumea. Star Micronics si-a unit fortele cu liderul in furnizarea de software POS – Nobly POS, pentru a oferi restaurantelor pop-up solutii mPOS care au software de calitate si echipamente fiabile. Gama de solutii include imprimanta cu Bluetooth si sertarul de bani mPOP™, dar si renumita serie de imprimante TSP100 futurePRNT™ de la Star.

Datorita succesului imprimantelor Star instalate la Boxpark Shoreditch, cei de la Nobly POS au fost angajati pentru a furniza solutii mPOS pentru 35 de restaurante de la  Boxpark Croydon. Fondata in 2013, firma Nobly POS ofera sisteme POS de ultima generatie, bazate pe iPad. Fiind usor de utilizat, ele ofera comerciantilor din peste 40 de tari posibilitatea de a-si instala sistemul POS in doar cateva minute.

Oferit de DED Limited, mPOP de la Star este ideal pentru magazinele pop-up datorita pretului avantajos si dimensiunilor mici de doar 10cm inaltime si 30cm latime. Astfel aveti posibilitatea de a pune sistemul mPOP la loc sigur sau sa il luati cu dumneavoastra la sfarsitul programului. Avand iesire frontala a bonurilor, mPOP poate fi amplasat cu usurinta sub tejghea pentru a economisi la maxim spatiul.

mPOP functioneaza cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Apple iOS, Android si Windows, oferind astfel utilizatorilor o solutie versatila cu Bluetooth care este pregatita sa functioneze cu software POS compatibil si un sistem de plata cu cardul. Datorita conectivitatii Bluetooth este nevoie de un singur cablu pentru intregul sistem mPOP, iar display-ul LED va arata rapid starea conectivitatii cat si orice probleme aparute, ca lipsa hartiei. Avand 4 porturi USB, alimentarea unei alte tablete, a unui telefon sau a unui cititor se poate face cu usurinta.

Cu optiunea POPPack care include un suport de tableta alb sau negru (puteti alege si alte culori) si o baza de suport din metal, utilizatorii pot crea un sistem mPOS stilat. Design-ul POPPack este o optiune flexibila care ofera securitatea de care este nevoie in mediul HoReCa, pastrand in acelasi timp elementul de mobilitate. Astfel puteti pune sistemul mPOS la loc sigur sau sa il transportati la finalul programului.

Pentru clientii care cauta o imprimanta de bonuri de performanta cele mai noi modele din seria TSP100 futurePRNT de la Star sunt: TSP143III Wireless LAN (WiFi) si TSP143III Bluetooth. Ele ofera solutii mPOS de printare wireless cu conectivitate Bluetooth si WiFi de mare viteza, impreuna cu software-ul futurePRNT.

Seria TSP100 are sursa incorporata si vine cu un kit de montare verticala, de asemenea, este compatibila cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows. TSP143III Wireless LAN ofera conectare simpla datorita conexiunii WPS care este usor de setat, iar TSP143III Bluetooth are o functie de autoconectare pentru iOS atunci cand dispozitivul este pornit sau intra in raza de actiune a imprimantei.

Sebastiaan Bruinsma, co-fondator al Nobly POS declara: “Suntem incantati sa lucram cu Star Micronics. Solutiile lor mPOS sunt usor de integrat, ofera performante de top si fiabilitate, si se instaleaza simplu. Impreuna cu ultima noastra gama de sisteme POS bazate pe iPad, putem oferi magazinelor pop-up tehnologie inovatoare mPOS cu o multime de functionalitati.”

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA adauga: “Gama larga de solutii de printare cu Bluetooth si WiFi de la Star este ideala pentru a satisface nevoile acestui concept unic si inovator de Mall. In urma instalarii cu succes a solutiilor Star mPOS cu software-ul Nobly POS la Boxpark Shoreditch, dar si datorita celor mai noi instalari de la Boxpark Croydon, am dovedit ca solutiile noastre ofera flexibilitate si fiabilitate in aplicatiile din retail si HoReCa.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 4 =