Star Micronics se va alatura furnizorului de tehnologie de plata Kashing! la B&B & Self Catering Show (22 – 23 Februarie 2017, complexul expozitional Severnside Hall, Bristol) pentru a demonstra o solutie POS cu tableta care combina cu succes tehnologia de plata simpla si sigura: imprimanta cu Bluetooth si sertarul de bani de la Star – mPOP™.

Kashing! inseamna plati inteligente si o focalizare pe nevoile unice din HoReCa. Expertii de la Kashing! inteleg ca majoritatea clientilor vor sa plateasca in mod convenabil un avans online, iar apoi sa plateasca restul cand ajung la pensiune. Kashing! este singura companie de tehnologie de plata care combina platile online si in-store intr-un singur serviciu cu costuri fixe. Frumusetea tehnologiei este faptul ca elimina conturile complexe cu furnizori multipli si va prezinta o singura oferta flexibila care cuprinde toate tipurile de procesare a platii. Oferind o solutie de plata rapida, simpla si sigura, utilizatorii nu trebuie sa isi faca griji in privinta securitatii datelor de card ale clientilor sau a compatibilitatii cu diferite marci de carduri.

Acceptarea platii fata in fata, printr-un website sau chiar prin telefon, se face foarte simplu folosind dispozitivele de plata cu cardul de la Kashing!. Combinand o tableta Apple sau Android cu mPOP de la Star, utilizatorii beneficiaza de cea mai buna si noua tehnlogie dar si de o solutie POS completa, eleganta si compacta. Aplicatia Kashing! ofera toate instrumentele necesare unei mici afaceri pentru a gestiona contabilitatea, inventarul si vanzarile.

Chris Fletcher, Director Comercial la Kashing! declara: “De prea mult timp, nevoile patronilor de B&B (cazare si mic dejun), hotelierilor independenti si firmelor de catering din UK, au fost ignorate de companiile mari care furnizeaza solutii de plata. Parteneriatul nostru cu Star inseamna ca pentru prima data, o solutie de plata all-in-one poate fi oferita cu toate caracteristicile necesare pentru a face plati simplu si in siguranta, oriunde pentru oricine.”

mPOP de la Star este ideal pentru industria B&B datorita pretului avantajos si dimensiunilor mici de doar 10cm inaltime si 30cm latime. Avand iesire frontala a bonurilor, mPOP poate fi amplasat cu usurinta sub tejghea pentru a economisi la maxim spatiul. mPOP functioneaza cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Apple iOS, Android si Windows, oferind astfel utilizatorilor o solutie versatila cu Bluetooth care este pregatita sa functioneze cu software POS compatibil si un sistem de plata cu cardul.

Datorita conectivitatii Bluetooth este nevoie de un singur cablu pentru intregul sistem mPOP, iar display-ul LED va arata rapid starea conectivitatii cat si orice probleme aparute, ca lipsa hartiei. Avand 4 porturi USB, alimentarea unei alte tablete, a unui telefon sau a unui cititor se poate face cu usurinta.

Cu optiunea POPPack care include un suport de tableta alb sau negru (puteti alege si alte culori) si o baza de suport din metal, utilizatorii pot crea un sistem mPOS stilat. Design-ul POPPack este o optiune flexibila care ofera securitatea de care este nevoie in mediul HoReCa, pastrand in acelasi timp elementul de mobilitate. Astfel aveti posibilitatea de a pune sistemul mPOS la loc sigur sau sa il luati cu dumneavoastra la sfarsitul programului.

“Suntem incantati de parteneriatul cu Kashing!. Caracteristicile solutiei de plata sunt simple si in acelasi timp sigure, iar in combinatie cu mPOP™ de la Star ofera industriei B&B un sistem POS cu tableta care este inovator si versatil, dar si compact si cu un design stilat.” A adaugat Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 9 =