Star lanseaza o imprimanta POS unica, cu 5 interfete si hub pentru periferice la Restaurant and Bar Tech Live 2018

La evenimentul Restaurant and Bar Tech Live 2018 (25-26 septembrie 2018, ExCel, Londra), producatorul international de imprimante Star Micronics va prezenta la standul 2760 o noua imprimanta POS inovatoare pentru domeniul ospitalitatii, cu 5 tipuri de interfete si functionalitate de hub pentru periferice. Alaturi de Star vor fi si parteneri software precum: AccentPOS, Emperium POS, iZettle si TouchBistro.

Cum calitatea cea mai solicitata de operatorii din ospitalitate este durabilitatea, Star furnizeaza seria mC-Print™ de imprimante cu latime de imprimare de 80 mm si 58 mm. Noile imprimante continua seria de inovatii adusa de Star solutiilor de vanzare pe PC sau tableta. TSP143IIIU este prima imprimanta compatibila AirPrint si tot prima imprimanta cu interfata USB Lightning, care asigura comunicare directa si incarcare prin cablul specific furnizat de Apple. TSP654II CloudPRNT-POS ™ este o solutie versatila si rentabila pentru utilizare alaturi de tablete POS.

Cele mai recente produse Star lansate arata cat de bine intelege producatorul necesitatea unui echipament eficient pentru o strategie de vanzare omnidirectionala. Faptul ca imprimantele mC-Print au 5 tipuri de interfete de comunicare si hub pentru conectarea perifericelor ofera posibilitatea operatorului din HoReCa sa foloseasca un sistem de vanzare standard, pe PC, dar si posibilitatea sa treaca la un sistem POS cu conexiune la cloud. Exista modele cu cele mai solicitate si utilizate interfete actuale: USB si Ethernet, dar si modele care au conectivitate in cloud, mai bine adaptate pentru vanzare offline, in locatie, precum si online.

In esenta, Star ofera abilitatea de a comunica cu tabletele prin metodele fara cablu consacrate – WiFi si Bluetooth, dar si o noua si mai eficienta metoda de comunicare directa cu tablete iOS, cu ajutorul cablului Apple Lightning.

Solutiile Star mC-Print2 si mC-Print3 imbina ideal functionalitatea cu aspectul, asa ca se adapteaza perfect mediilor POS elegante si moderne. Sunt imprimante compacte cu emitere frontala si ofera functionalitati exceptionale, precum viteza de imprimare de pana la 250 mm / secunda. Un model din serie reuneste toate aceste interfete: Ethernet LAN, Bluetooth (MFi), USB standard, USB Lightning (transfer si alimentare date si USB pentru iOS) si CloudPRNT, precum si un hub pentru a gestiona periferice: scanner, afisaj client etc.

Durabilitatea este esentiala, motiv pentru care Star a proiectat modelul de 58mm la fel de inteligent ca modelul de 80mm. Pentru problema costurilor tot mai mari ale hartiei, Star ofera solutia imprimarii pe hartie subtire, posibilitatea selectarii latimii de printare si instrumente ECO, iar comerciantii reusesc sa reduca si consumul, si impactul asupra mediului.

Configuratia noilor imprimante nu este doar eleganta, ci si adaptabila unor medii foarte diferite. Tastele soft, panourile de control „protejate” si clasa de protectie IPX2 permit imprimantelor sa fie eficiente in conditii de utilizare intensa. In plus, configurarea usoara a adreselor Ethernet si a celor IP statice cu ajutorul utilitarului Star (nativ) prin USB reduce la minimum costurile de instalare. Solutia mC-Print permite integrarea serviciilor Star Cloud cu chitantele digitale si cu dispozitivele cu conexiune la Internet, astfel incat comerciantii sa profite de o imprimanta POS de ultima generatie, de instrumente de marketing si de aplicatii de design al bonurilor destinate mediului actual de vanzare, dar si celui viitor, omnidirectional.

Datorita numeroaselor posibilitati de conectare oferite de Star, de acum este posibila achizitionarea unei imprimante Star TSP654II cu o interfata standard, cu convingerea ca se va putea adapta unei strategii viitoare de migrare la Cloud prin simpla inlocuire a interfetei cu versiunea HI X. Interfata HI X poate fi utilizata si pe alte modele de imprimante Star pentru etichete, bonuri si chitante de 80 sau 112 mm latime, cum ar fi modelele TSP743II si TSP847II, precum si imprimanta matriceala SP700. Este disponibil si modelul TSP654II HI X cu CloudPRNT, gata din fabrica pentru Cloud, deoarece interfata este integrata. Ambele solutii ofera imprimare inteligenta pentru aplicatiile stocate in Cloud si in special pentru sistemele de comenzi online.

Noua solutie Star TSP654II CloudPRNT-POS ofera comerciantilor toate avantajele unui sistem de vanzare si control complet al perifericelor USB dintr-o aplicatie web disponibila pentru orice dispozitiv cu browser. Folosite din ce in se mai des in punctele de vanzare, tabletele prezinta cateva avantaje: sunt compacte si rentabile, iar aplicatiile utilizate pot fi stocate in Cloud; au si un dezavantaj major: nu permit controlarea perifericelor conectate. Pentru a rezolva aceasta problema, Star a dezvoltat o solutie care permite software-ului din cloud sa ruleze pe orice tableta sau smartphone (Windows, Android, Linux sau iOS) si sa controleze dispozitivele periferice prin intermediul imprimantei, iar comerciantii pot astfel sa profite de o solutie de vanzare completa utilizabila pe tablete.

Solutia poate fi utilizata ca un hub cu conectivitate IP, printr-o conexiune cu fir – Ethernet sau fara fir – Wi-Fi, care controleaza periferice conectate prin intermediul a doua porturi USB host capabile sa returneze informatii de stare. Unele dintre cele mai populare periferice sunt: afisajul pentru clienti SCD222, cititoarele de coduri de bare Symbol 1D / 2D si sertarele de bani Star. Conectarea imprimantei Star si a unui dispozitiv in aceeasi retea permite obtinerea unui punct de vanzare complet si conectat, usor accesibil de pe orice dispozitiv cu acces la Internet.

Annette Tarlton, Marketing Manager, Star Micronics EMEA, sustine: „Experienta si expertiza Star garanteaza cunoasterea si intelegerea in detaliu a mediilor de vanzare cu amanuntul, precum si a provocarilor specifice strategiilor omnidirectionale. Intelegand ca durabilitatea este esentiala, Star ofera o gama larga de solutii de vanzare pentru PC si pentru tablete, care vor fi prezentate la standul nostru de la Paris Retail Week 2018 de catre partenerii nostri de software.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + 7 =